NAKA IDE PO VYŠETROVATEĽOCH SKUPINY OBLÚK, ktorí čurilovcov preverovali!
17 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

NAKA zadržala najmenej dvoch členov tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby, ktorá preverovala vyšetrovateľov NAKA známych ako čurillovci, informuje portál tvnoviny.sk. NAKA zasahovala aj u riaditeľa SIS Michala Aláča a jeho predchodcu Vladimíra Pčolinského, ani jeden však nebol doma.

Veľká akcia NAKA

Podľa TV Markíza je zameraná na vyšetrovanie tímu Oblúk z úradu inšpekčnej služby. Táto pracovná skupina Oblúk preverovala vyšetrovateľov NAKA, ktorých podozrievali z manipulácie veľkých káuz a ovplyvňovania svedeckých výpovedí.

Na čele tohto tímu stála vyšetrovateľka Diana Santusová, ktorá sa spomína v prepisoch odposluchov v kanceláriách NAKA, ale často jej meno na tlačových besedách spomínajú aj opoziční politici. Práve Diane Santusovej chceli čurilovci podpáliť auto.

Mali zadržať minimálne dvoch členov, akcia prebieha od skorého rána.

Tím Oblúk pozostával jednak z vyšetrovateľov inšpekcie a tiež aj z vyšetrovateľov NAKA.

NAKA mala vo štvrtok (17. 8.) zasahovať aj v dome riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča, ktorý sa tam však nenachádzal, informoval Danny Kollár na Telegrame.

ZATÝKANIE ZAČALO!
Tak Tomáš Taraba mal pravdu! Opozičný politik totiž v stredu večer na sociálnej sieti upozornil na ďalšiu plánovanú policajnú akciu. A je to tu! "Zajtra má prebehnúť ďaľšia politická predvolebná policajná akcia. Od čias sv. Cyrila a Metoda málokto... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Vojna v polícii

Takzvaná vojna v polícii sa začala potom, čo v decembri 2020 polícia zadržala bývalého námestníka riaditeľa tajnej služby Borisa Beňu. Ten sa rozhodol spolupracovať s vyšetrovateľmi a o mesiac neskôr už bolo zaznamenané jeho svedectvo o tom, že jeho šéf Vladimír Pčolinský, nominant Sme rodina, zobral úplatok 40-tisíc eur od vplyvného právnika Zoroslava Kollára.

Toto svedectvo v marci 2021 viedlo k zadržaniu riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Pčolinského, ktorý skončil na niekoľko mesiacov vo väzbe. V momente jeho obvinenia sa začalo postupné spochybňovanie práce elitných vyšetrovateľov.

Fico bije na poplach: Začal sa POLICAJNÝ PREVRAT!

Začal sa pokus o policajný prevrat s plnou podporou špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica, premiéra a ministra vnútra v demisii Ódora a prezidentky Čaputovej, bije na poplach na sociálnej sieti líder Smeru Robert Fico.

Cieľom prevratu je podľa Fica získanie plnej kontroly nad SIS, NBÚ a zlikvidovať všetkých vyšetrovateľov a dôkazy, ktoré sú k dispozícii proti skupine vyšetrovateľov z NAKA, tzv. Čurilovcov.

"Čaputová ako predstaviteľka PS si spolu s Lipšicom urobili z PZ SR politickú stranu, ktorú 6 týždňov pred voľbami pod vedením predsedu tejto strany Š. Harmana pustili do predvolebného ringu a tak otvorili nevídanú kapitolu moderných slovenských dejín," upozorňuje opozičný líder.

"Toto je sabotáž, útok na základy SR a tentokrát už otvorene hovorím, že za toto budú musieť niesť nielen politickú, ale aj trestnoprávnu zodpovednosť. SMER - SSD k tejto téme okamžite pripravuje TK, ktorú odvysielame o 9:30," uzavrel Fico.

Zhoda Hlasu a Smeru

"Hamranovci dnes pozatýkali všetkých členov bezpečnostných zložiek ktorí poukazovali na zločiny Čurilovcov. Zúfalý akt pomsty, pokračovanie chaosu a tlak na volby," pridal sa v krátkom statuse aj hlasák Matúš Šutaj Eštok.

Aktuálne: NAKA u Michala Aláča
Predvolebné aktivity Hamranovej polície pokračujú - vo štvrtok ráno si príslušníci NAKA prišli pre riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS), Michala Aláča. Informuje o tom portál časopisu Plus 7dní s tým, že Aláča príslušníci NAKA nenašli... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik