ZATÝKANIE ZAČALO!
17 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Tak Tomáš Taraba mal pravdu! Opozičný politik totiž v stredu večer na sociálnej sieti upozornil na ďalšiu plánovanú policajnú akciu. A je to tu!

"Zajtra má prebehnúť ďaľšia politická predvolebná policajná akcia. Od čias sv. Cyrila a Metoda málokto urobil pre evanjelizáciu Slovenska toľko ako Hamranova polícia biblickými názvami svojích akcií, tak nechajme sa prekvapiť názvom," napísal na facebooku v stredu večer Tomáš Taraba (SNS)

A dnes ráno máme už prvé informácie. "1. fáza zatýkania začala! Aktualizácie v priebehu dňa," napísal na sociálnej sieti Telegran Danny Kollár. A priložil aj niečo konkrétnejšie:

Len ešte doposiaľ nevieme, aký biblický názov si Hamran tentokrát vybral. V každom prípade vás budeme priebežne informovať.

Zatýkanie naozaj začalo?

Zdá sa, že elitní policajti chcú do parlamentných volieb  pomútiť ešte veľa vody. Po minulotýždňovom zadržaní svojho bývalého najvyššie postaveného šéfa Tibora Gašpara a exkolegu Romana Stahla nabehlo dnes ráno komando kukláčov k riaditeľovi tajnej služby Michalovi Aláčovi.  Zásah sa koná pod hlavičkou NAKA. Píše portál Plus 7dní

Správu budeme aktualizovať

Vojna v polícii pokračuje: Bol Ezechiel nielen politická objednávka?
Kauzy bödörovcov a Tibora Gašpara sledujem sedem rokov. A vyzerá to tak, že za prípadom Ezechiel 7 a predvolebným stíhaním Gašpara so Stahlom bola objednávka. A nemusela byť iba politická. Zrejme súvisela s novou kapitolou vojny v polícii,... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik