Aktuálne: NAKA u Michala Aláča
17 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Predvolebné aktivity Hamranovej polície pokračujú - vo štvrtok ráno si príslušníci NAKA prišli pre riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS), Michala Aláča. 

Informuje o tom portál časopisu Plus 7dní s tým, že Aláča príslušníci NAKA nenašli doma. Podrobnosti o zásahu, ale ani o jeho dôvodoch zatiaľ nie sú známe. 

Polícia vo štvrtok ráno mala zaistiť aj niekoľko členov tímu Oblúk - ten vyšetroval známu kauzu čurillovcov, pričom je podozrenie z manipulovania trestných konaní. Hrozí im žaloba a dnešná akcia voči Aláčovi vyzerá, ako pokus o zvrat v nevyhnutnom dianí.

ZATÝKANIE ZAČALO!
Tak Tomáš Taraba mal pravdu! Opozičný politik totiž v stredu večer na sociálnej sieti upozornil na ďalšiu plánovanú policajnú akciu. A je to tu! "Zajtra má prebehnúť ďaľšia politická predvolebná policajná akcia. Od čias sv. Cyrila a Metoda málokto... Čítať ďalej
17 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

O možnom pokračovaní podobnými počinmi v predvolebnom období sa hovorí verejne - zmieňoval sa o ňom Robert Fico (Smer-SSD) , Matúš Šutaj Eštók (Hlas-SD), Boris Kollár (Sme rodina), Tomáš Taraba (SNS)

Správu budeme v priebehu dňa aktualizovať.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik