ŠELIGA ÚTOČÍ: Ficovou politikou je zrušiť nezávislé inštitúcie a pchať sa Rusom!
13 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Národnej rady SR Juraj Šeliga (Demokrati) sa na sociálnej sieti tvrdo pustil do predsedu Smeru-SSD Roberta Fica. Odkázal mu, že bývalý policajný prezident Tibor Gašpar nie je žiadny anjel a že Fico nemá žiadnych spojencov - vraj mu už zostali len "extrémisti", "fašisti" a maďarský premiér Viktor Orbán.

Fico dnes ako cez kopírák s Orbánom. Ešte aj maďarského Kaliňáka Szijjártóa si zavolal na pomoc. Za rozkrádanie krajiny on nemôže, on je spasiteľ. Všade číha Soros a najväčší problém je prezidentka,“ komentuje Šeliga bývalého premiéra a predsedu strany Smer-SSD.

Presne ako Orbán, zrušiť nezávislé inštitúcie a pchať sa Rusom, pretože všetci ostatní vidia to rozkrádanie. Ktovie prečo?,“ píše ďalej Šeliga.

Fico už podľa Šeligu nemá spojencov, zostali mu vraj len extrémisti, fašisti a Orbán. A ešte možno niekde schovaný a naplašený Pellegrini, údajná nádej na novú vládu, dodáva Šeliga.

Šeliga ďalej Ficovi razantne odkazuje: „Pán Fico, nenecháme sa zastrašiť, Gašpar nie je žiadny anjel. Zákon platí pre neho rovnako ako pre všetkých. Ak policajti, prokurátori alebo sudcovia urobili chybu, rozdajte si to s nimi na súde. Jááj, to je pre vás problém. Preto plakanie na tlačovkách. Je mi jasné, že vo vašej hlave je Gašpar druhý Havel a Kaliňák Matka Tereza. Na Slovensku rozhodujú súdy, nie vy!“

Následne Šeliga ďalej pokračuje v tom istom útočnom tóne: „Viem, že sa bojíte, ďalší čas v opozícii by vašich kamarátov riadne znervóznil a začali by rozprávať. Už nevládzu mlčať, kým veľký šéf si užíva luxus.“

„My sa nevzdáme, pán Fico! Toto zastrašovanie na čestných ľudí nefunguje. To je to, čo vás skutočne trápi. Nie Gašpar, ten vám je ukradnutý,“ uzatvára politik Demokratov.

Szijjártó: Liberálny mainstream sa neštíti ničoho! ÚTOK NA SMER rezonuje i v zahraničí
„Liberálny mainstream sa neštíti ničoho“. Na celom svete sa uskutočňuje stíhanie politikov, ktorí sú v opozícii voči medzinárodnému liberálnemu mainstreamu a odvážne zastávajú národné záujmy. Uviedol to v sobotu na sociálnej sieti maďarský minister... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik