Dôležité, no málo medializované fakty z Matovičovej "debaty"
13 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Nedávno sa moderátor Peter Bielik dostal do ostrej konfrontácie s bývalým premiérom a predsedom OĽaNO Igorom Matovičom. Bielik tu Matovičovi okrem iného pripomenul nákup testov firmou Eurolab Lambda. a. s., kde figuroval Peter Krajčovič, konateľ bilingválnej školy, ktorú navštevujú Matovičove dcéry.

Na súvislosti upozornila zdieľaním videa Darina Mosná, kandidátka na poslankyňu parlamentu za SNS.

Matovič na postreh moderátora podráždene reagoval, že klame. „Vymýšľate si totálny blud a šírite to ako pravdu,“ povedal.

Dávnejšie sa v tejto veci Matovič na pôde parlamentu obhajoval slovami: „Celkom má personálne blízko k Matovičovi. Čím? Tým, že je to firma z Trnavy a ja som z Trnavy? To je tá personálna blízkosť?“

O pár minút v tom istom príhovore však Matovič uviedol, že v spomínanej veci oslovil školu, kam chodia jeho deti, a že jej majiteľa poznal.

„Neobjednával ten pán, ktorý je riaditeľom školy, spriaznenej firme testy pre Vás?,“ spýtal sa v relácii Bielik Matoviča. Matovič na to odpovedal, že nikdy o niečom takom nepočul. „Jednoducho, šírite bludy,“ reagoval Matovič.

V tom istom rozhovore sa Igor Matovič dostal s moderátorom do prudkej hádky, pričom spochybňoval novinárove zručnosti, neskôr ho aj vulgárne častoval a zaútočil aj na jeho rodinu.

Video | Facebook

Ako preraziť dno, keď ho ani Matovič, ani mainstream nemá
Pôvodne to mal byť názor o tom, kam až hlboko môže padnúť to, čo sa inak bežne nazýva človek, ale nejak sa to domotalo. Dostal sa mi do rúk prieskum renomovanej agentúry (z úcty k jej doterajšej práci ju menovať nebudem, teda, asi, ak nebudem... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme