Berijovské stalinistické metódy vstúpili do boja o slovenské voľby
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Zadržanie kandidáta SMERU-SSD na vysokom mieste na kandidátke pre voľby do NRSR Tibora Gašpara je len prejavom zúfalstva a chrapúnstva NAKA a ÚŠP do posledného okamihu slúžiacich politickému zadaniu zlikvidovať opozíciu." Komentuje aktuálne na sociálnej sieti ranné zadržanie Tibora Gašpara NAKou Robert Fico.

"Toto je dôvod, pre ktorý musel odísť z funkcie Ivan Šimko."

Po Matovičovi prevzala štafetu likvidácie opozície Čaputová

"Na takýto útok proti najsilnejšej opozičnej politickej strane 6 týždňov pred voľbami neexistuje žiadny iný dôvod, len poškodenie SMERU-SSD a pomsta T. Gašparovi za jeho usilovné odkrývanie špinavostí NAKA a ÚŠP. Je neuveritelné, že po Matovičovi priamo prevzala štafetu likvidácie opozície prezidentka Čaputová so svojou vládou."

Slovensko a Pinochetove metódy

"Takýto hrubý nedemokratický zásah do priebehu volieb nemohla NAKA urobiť bez jej súhlasu a bez upovedomenia jej lokaja na MV SR Ľ. Ódora. SMER-SSD berie tieto pinochetove metódy ako obrovskú výzvu a dnes sa bude zadržaním T. Gašpara aj za mojej účasi zaoberať na oficiálnej TK." Avizuje Robert Fico.

Opäť zadržali Tibora Gašpara!
"Dnes ráno Čurillovci zadržali môjho otca, Tibora Gašpara." Píše na sociálnej sieti jeho syn Pavol. "Išlo o zadržanie bez domovej prehliadky, z čoho je jasné, že ide o sólo akciu Lipšicovej ÚŠP a Hamranovej NAKA." Pripomína Pavol... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

 

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme