Opäť zadržali Tibora Gašpara!
11 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

 "Dnes ráno Čurillovci zadržali môjho otca, Tibora Gašpara." Píše na sociálnej sieti jeho syn Pavol.

"Išlo o zadržanie bez domovej prehliadky, z čoho je jasné, že ide o sólo akciu Lipšicovej ÚŠP a Hamranovej NAKA." Pripomína Pavol Gašpar.

Svojvôľa, nič iné

"Žiadny príčetný sudca by im totiž na takúto „kovbojčinu“ nedal príkaz, a Záleská zrovna po víkende (s Tódovou - pozn.red.HD) nemôže."

V réžii Ďurku

"Vyšetrovanie je riadené “podpaľačom” Ďurkom, cez nastrčeného kolegu. Dozor Lipšicovci z ÚŠP. No a jediný dôkaz je 96. výpoveď Slobodníka, v ktorej 13 krát upravil dej." Pokračuje Pavol Gašpar.

Takto sa to robí pred voľbami! (A pred očami prezidentky.)

"Takto sa robí predvolebná kampaň v podaní Progresívneho Slovenska. Tu je odpoveď, prečo musel skončiť minister Šimko a policajt Ďurka zostať." Pokračuje autor statusu.

"Keď to bude možné poskytneme ďalšie informácie. Bojujeme za právny štát." Avizuje syn Tibora Gašpara Pavol.

Kam ešte napchá prezidentka svoje duše z PS?
Toto má byť ta vláda “odborníkov”? Kam v Čaputovej vláde pozrieš, tam samý PSkár. Ministerstvo vnútra postupne a potichu obsadzujú nominanti z jediného politického spektra, upozorňuje Matúš Šutaj Eštok, poslanec za Hlas-SD. ČAPUTOVEJ VLÁDA A... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Toto má byť ta vláda “odborníkov”? Kam v Čaputovej vláde pozrieš, tam samý PSkár. Ministerstvo vnútra postupne a potichu obsadzujú nominanti z jediného politického spektra, upozorňuje Matúš Šutaj Eštok, poslanec za Hlas-SD.