Diskreditácia Borisa Kollára? A načo? Veď to zvláda aj sám
10 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Borisovi Kollárovi a jeho hnutiu Sme rodina kontinuálne padajú preferencie. To sa mu pred voľbami rozhodne nehodí do plánov, robí preto, čo môže. Najnovšie podal trestné oznámenie pre podozrenie na diskreditáciu jeho osoby. Marek Kurta z hnutia Republika však tvrdí, že svoju diskreditáciu zvláda Kollár najlepšie sám.

Kollár na organizovanú skupinu podal trestné oznámenie, ktorého predmetom má byť antikampaň voči jeho osobe a jeho hnutiu Sme rodina, na čo vraj má aj dôkazy. Marek Kurta ale menuje len niekoľko káuz, ktorými sa Kollár zdiskreditoval aj sám. Nehovoriac o tom, že ani jeho život pred vstupom do politiky nebol úplne v rámci medzí zákona.

Antikampaň

Boris Kollár na generálnej prokuratúre podal trestné oznámenie (TO) na organizovanú skupinu, ktorej „tvárou“ je jeho ex Barbora Richterová a v organizovanej skupine by mali byť aj Zoroslav Kollár, či Tomáš Rajecký. TO súvisí s vedením antikampane proti nemu a jeho hnutiu.

“Dostali sme informácie a máme dôkazy, že táto organizovaná skupina ponúkla určitej osobe 40.000 eur za to, aby šírila nepravdivé informácie o mojej osobe a našej stane,” povedal Kollár v stredu, 9. augusta, na tlačovej konferencii.

Kollárovi sa nepáči atikampaň a podal trestné oznámenie! Richterová reaguje
Predseda Národnej rady (NR) SR a hnutia Sme rodina Boris Kollár podal na Generálnej prokuratúre (GP) SR trestné oznámenie na organizovanú skupinu v súvislosti s vedením antikampane proti jeho osobe a hnutiu. Týmto deklaruje jeho vážne... Čítať ďalej
09 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Toto zvláda najlepšie

Marek Kurta z hnutia Republika po zhliadnutí tlačovej besedy predsedu parlamentu upozorňuje, že o diskreditácii Kollára hocikým iným nemôže byť ani reči.

„Sľúbil postaviť 100 000 bytov, no z nich dnes nestojí ani drevená lata; preslávil sa podvodným plagiátorským titulom a on sa za to ani nehanbil; flagrantne porušoval sebou schválený núdzový stav, keď vozil “kamarátky” do lekárne. Za štátne; Na verejnosť prenikali a prenikajú jeho mimoriadne vulgárne komunikácie s veľmi mladými dievčatami. A nielen dievčatami; keď Sulík oslavoval s Geissenovcami a išiel vypiť bar, kto tam s nimi sedel? Samozrejme, náš Boris,“menuje Kurta Kollárove sebadiskreditačné počiny a ak by bolo niekomu málo, tak Kurta pridáva dve posledné aféry, kde sa Kollár na pôde parlamentu hrdo prihlásil k bitke voči žene a tiež nezabudol pripomenúť štátne zákazky, ktoro jeho firmy dostali cez jeho nominantom pridelené ministerstvá.

Zhrnutie
  • Sľúbil postaviť 100 000 bytov, no z nich dnes nestojí ani drevená lata
  • Preslávil sa podvodným plagiátorským titulom a on sa za to ani nehanbil
  • Flagrantne porušoval sebou schválený núdzový stav, keď vozil “kamarátky” do lekárne. Za štátne.
  • Na verejnosť prenikali a prenikajú jeho mimoriadne vulgárne komunikácie s veľmi mladými dievčatami. A nielen dievčatami.
  • Keď Sulík oslavoval s Geissenovcami a išiel vypiť bar, kto tam s nimi sedel? Samozrejme, náš Boris.
  • Na pôde parlamentu riešil osobný život a hrdo sa prihlásil k tomu, že zmlátil ženu.
  • Iným ženám sa ale podivne cez jeho ministerstvá dostávalo štátnych zákaziek, o akých by sa im predtým ani nesnívalo.
Život na malý román

„A tak by sme mohli pokračovať ďalej, to je materiál skoro na malý román a to nespomíname jeho pofidernú minulosť. Nuž neviem, ako to príde vám, ale mne sa zdá, že Borisa Kollára netreba veľmi diskreditovať. On to dokonale zvláda úplne sám,“ uzatvára Kurta.

Pravdou je, že Boris Kollár pred svojim vstupom do politiky nebol úplne bezúhonným občanom. Okrem toho, že celé roky kŕmil bulvár svojimi avantúrami so ženami, z trojice zakladateľov firmy Apex (Roman Deák a Peter Steinhübel) je nažive len on. V čase tejto firmy zaujímal aj tajné služby. Neskôr polícii vysvetľoval pokútnym spôsobom vysvetľoval Harleyku, jednou z mamičiek jeho detí je aj Petra Krištúfková, ktorá má potomka aj s Eduardom Diničom. Treba pokračovať?

Toto máme na čele parlamentu, vážení!
Hoci Boris Kollár už druhé volebné obdobie požíva honor poslanca, dokonca predsedu NR SR, jeho minulosť rozhodne nie je taká „voňavá“, ako by sa mohlo zdať. Ako sám o sebe tvrdí, nefacká ženy z plezíru, no bývali časy, keď robil onakvejšie veci.... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik