Úbohý mentálny svet slovenských "demokratov"
08 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Je to téma na celé knihy, ale na jej vykreslenie stačia dva najnovšie statusy Ľubomíra Galka na sociálnej sieti. Naozaj stačia,  aby každý vedel s akou úrovňou  "demokratického" myslenia (a nepochybne aj vyjadrovania) autora má práve dočinenia.

Posúďte sami.

Status predposledný, doslovný citát

"No, na základe dnešných mediálnych výstupov vidím, že Ficova aj Pelleho podržtaška Erik Tomáš chytá paniku. "Dôrazne" sa ohradzuje voči spájaniu s liberalizmom, voči spolupráci s PS, s SaS, kritizuje "bratislavskú kaviareň". Tvrdí, že oni sú „číra sociálna demokracia,“ a ľudí viackrát vyzval, aby sa nerozhodovali podľa výsledkov prieskumov, o ktorých on sám pochybuje."


Tak ma teraz počúvaj, bubelajko. Vy nie ste žiadna číra sociálna demokracia, vy ste špinavý zločinecký smerácky spolok a takým aj navždy zostanete. A to, že letíte s preferenciami dole ešte rýchlejšie ako onehdá pretekár Procházka, je isté ako olovená rúra, zlatúšik. 
Priprav sa radšej na krušné časy, lebo keď oligarchovia čoskoro zistia, že ich investície idú kdesi do prdele, to ešte len bude diskotéka.
Cingi - lingi - bom - bom - bom.

Ak by to nestačilo, status nateraz posledný, doslovný citát

"Pani Zuzana Kepplová zo SME je smutná. Dvaja, povedal by som, dosť podstatní paznechti zo zločineckej organizácie Smer 2 Erik Tomáš a Šutaj Eštók jej ukázali cez víkend vztýčený prostredník a odkázali jej, že PS je extrémistická strana a oni pôjdu radšej do koalície so zločineckou organizáciou Smer 1 a Robertom Ficom.
Mrzuté, čo? Toľko oslavných komentárov a trt z toho.
Ak teda nerátame, samozrejme, ten vztýčený prostredník.
Strašne veľa šibnutej propagandy niektorí novinári počas uplynulých troch rokov tu naservírovali.
Propagandy, ktorá aj tak vyšla nazmar, lebo svoj cieľ nedosiahli a navyše ich toto ich konanie ako novinárov úplne odborne diskvalifikovalo."

Uhrík verzus Šeliga: DEMOKRAT SA ZAMOTAL (VIDEO)
Lipšic, Tódová a partia okolo nich sú oveľa väčšou hrozbou pre spravodlivosť na Slovensku ako generálny prokurátor Žilinka, ktorého chcú "demokrati" zrušiť. Tvrdí to europoslanec a líder strany Republika Milan Uhrík. Dnešná relácia TV Ta3 Téma... Čítať ďalej
07 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme