Pán Ódor, na Slovensku nežijú iba voliči PS!
08 | 08 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

 

Pred septembrovými parlamentnými voľbami narastá generačné rozdeľovanie spoločnosti. V otvorenom liste predsedovi vlády SR Ľudovítovi Ódorovi to uviedol predseda Jednoty dôchodcov Slovenska (JDS) Michal Kotian. Od šéfa exekutívy očakáva, že tak, ako apeluje na účasť mladých voličov, vyjadrí aj rešpekt k dôležitosti hlasov starších.       

Kotian kritizuje jednostranné zameranie sa premiéra i vlády (ako aj prezidentky - pripomína HD) na mladých voličov pri výzve na účasť na voľbách. "Čoraz viac nadobúdame pocit, že my, seniori, už nemáme čo rozhodovať o smerovaní našej krajiny po voľbách a že podstatné budú najmä hlasy mladých a Slovákov zo zahraničia. Je to aj vaša rétorika, pán premiér, ktorá k tomu prispieva. Prehlbuje sa tak ďalšie rozdeľovanie slovenskej spoločnosti, nestabilita a napätie," upozornil Kotian.

Ódora preto vyzval, aby spoločne s JDS vyhlásením deklaroval, že rovnakú váhu, akú má hlas mladých voličov, prikladá aj názoru seniorov a že mu záleží na ich účasti vo voľbách. "Rovnako vás chcem úprimne požiadať o návrhy riešení, ako by sa dala súčasná opísaná situácia do predčasných volieb riešiť v prospech medzigeneračnej súdržnosti na Slovensku," dodal Kotian.

Mal Fico skončiť ako generál Lučanský?
V kontexte udalostí dávnejších i nedávnych, v súhre istej "skupinky", ktorá neustále "zachraňuje" demokraciu, ale aj zo statusu poslankyne Romany Tabák to vlastne priamo vyplýva. A dokazuje to čoraz neurotickejšie správanie sa a vyjadrovanie... Čítať ďalej
08 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme