Takto sa nesprávajú elitní vyšetrovatelia, ale ZLOČINCI A FAŠISTI! (VIDEO)
06 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

„Halooo, vy večne "správne" médiá a mimovládky!!! Vám nevadí, že Čaputová kryje a podporuje fašistov, ktorí by najradšej zabili farára?,“ pýta sa právnik a kandidát Smeru-SSD za poslanca parlamentu Richard Glück, ktorý sa vo svojom videu umiestnenom na Facebooku vyjadril k prezidentke Čaputovej a čurillovcom.

Hákový kríž v kancelárii

Glück na úvod videa poznamenáva, že médiá, mimovládky a vládni politici na čele s prezidentkou Čaputovou nálepkujú každého, kto s nimi nesúhlasí za „mafiu“ alebo rovno za „fašistov“. Podľa Glucka niet politickej diskusie, v ktorej by nejaká z takzvane demokratických strán neoznačila Smer-SSD za mafiu či Republiku za fašistov. No keď na svetlo sveta vyjde nespochybniteľná informácia priamo z uznesenia policajnej inšpekcie, že na Národnej kriminálnej agentúre (NAKA) vyšetrovateľ Pavol Ďurka, ktorý bol po svojom obvinení funkčne, ale aj služobne povýšený a dnes je dokonca v riadiacej funkcii na policajnej inšpekcii, má na nástenke v kancelárii vyvesený nacistický hákový kríž, tak médiá, mimovládky a politici typu Šeligu alebo Čaputovej sú ticho ako voš pod chrastou.

Glück rozmýšľa, aký hurhaj by na Slovensku nastal, keby napríklad v poslaneckej kancelárii niekoho z Republiky našli vytlačenú svastiku. No keď niekto verne politicky slúži Lipšicovi, Čaputovej a Matovičovi a kriminalizuje každého, na ktorého ukážu prstom, tak môže byť aj fašista a médiá mu to s radosťou odpustia, rozhorčuje sa Glück.

Kéry: Prezidentka je len BÁBKOU Matoviča a Hamrana
Slovensko, pokiaľ bude vedené koalíciou na čele so SMERom-SSD, so vstupom Ukrajiny do Severoatlantickej aliancie nebude nikdy súhlasiť, hovorí v exkluzívnom rozhovore pre Hlavný denník Marián Kéry, predseda Zahraničného výboru Národnej rady SR... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

"Zabite farára"

Glück tvrdí, že pre Zuzanu Čaputovú sa tolerovanie, podporovanie či oceňovanie fašizmu stalo dokonca štandardom. Celé sa to podľa Glücka začalo jej propagáciou pochybného očkovania, kedy v duchu hesla „Arbeit macht frei“ hlásala, že vakcína je sloboda, následne vyznamenala „nacistických kolaborantov“, ktorí nemeckej armáde nahlasovali pozície našich partizánov, lebo sa jej vraj páčilo, ako potom nesúhlasili s komunizmom.

Glück podľa svojich slov nepochybuje, že spomedzi svojich liberálnych ocenení, je najpyšnejšia práve na ocenenie zanieteného esesáka Heinza Schwarzkopfa, ktoré jej udelili v Nemecku. Preto ho podľa jeho slov vôbec neprekvapuje, že pred ministrom vnútra Šimkom, ktorého do funkcie sama vymenovala, uprednostnila „zločincov“ čurillovcov, ktorí si ozdobili nástenku nacistickým symbolom.

Kandidát Smeru-SSD sa pýta, čo sa ešte nabudúce dozvieme. „Že na chodbách ÚŠP sa hajluje?“

Ak chceme, aby Slovensko bolo právnym štátom, nemôžu v agentúre, ktorá má byť výkladnou skriňou polície, zostať pracovať ľudia ako Čurilla, Ďurka a ďalší, ktorí si vypisujú o zavraždení farára, ktorý sa len prišiel zaručiť za väzobne stíhanú osobu, aby bola stíhaná na slobode a nemohli ju tak ďalej mučiť vo väzbe, hovorí Glück. Mal tu na mysli komunikáciu čurillovcov, kde sa objavila aj veta: „Zabite farára“.

Takto sa podľa Glücka nesprávajú elitní vyšetrovatelia NAKA, ale zločinci a fašisti. „A vy všetci, ktorí ich kryjete a mediálne obhajujete, sa môžete hanbiť,“ uzatvára kandidát Smeru-SSD.

Facebook

Hamranovci si rozdelili prémie: TOĽKÉ PRACHY! A za čo?
Asi sa boja, že to budú posledné odmeny v ich živote! Rozdelili si odmeny v desiatkach tisíc eur, všíma si server cz24.news. Funkcionári sa radujú, radoví policajti sťažujú, dodáva k základnému faktu. "Štát nemá peniaze, presviedčajú občanov naši... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik