Aby vo voľbách vyhral občan, musia prehrať niektoré strany
04 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Povedzme si otvorene, ktoré to sú. O súčasnej koalícií sa ani netreba baviť. V histórií Slovenska sa nikto toľkokrát nezdiskreditoval. Nemá zmysel opakovať koľkokrát ohýbali právo, okrádali vlastných občanov a uprednostňovali cudzie záujmy." Píše na webe SNS podpredseda národniarov, Zdenko Čambal, primátor mesta Holíč.

"Pokiaľ ma niekto označí, že som konzervatívny, beriem to ako vyznamenanie. Zastávam rodinu, matky, našu zem, černozem, potravinovú sebestačnosť, výrobu energií doma a zamestnanosť."

Tomuto NIE!

"Nie dovozu potravín, plavbe plynu cez oceán, nákupu tankov na úkor nemocníc a bývania. Liberáli majú možnosť zobrať si prisťahovalcov k sebe domov. Nič proti nim nemám. Iba otvorene hovorím, tu sme doma my a našou prvoradou povinnosťou je postarať sa o naše deti.

Z koloniálnych superveľmocí, dovozcov korenia, sloních klov a otrokov vyrástli liberáli. Liberálnejší k sebe. Ja som tradičný ku všetkým rovnako a hrdo sa priznávam k svojmu názoru.

Neuznávam marketingové strany, ktoré pred voľbami nakupujú Fiat-ky a pritom sa tvária, že nejde o kampaň alebo dokonca o podplácanie potencionálnych voličov." Tvrdí na sociálnej sieti Zdenko Čambal z SNS. 

STRATA PAMÄTI AJ SÚDNOSTI! Demokrati sa stratili v priestore a čase
"Priatelia, prišiel som z plávania a manželka mala pustenú nejakú tlačovku. Chvíľu som si myslel, ze počúvam satirickú reláciu Ťažký týždeň. Napokon som zistil, že ide o zasadné vyhlásenie samozvaných demokratov," reagoval na tlačovku ľavicový... Čítať ďalej
04 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik