Zásadné vyhlásenie zúfalých Demokratov - zachráňte nás
03 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Vedia ako pomôcť. Majú plán. Odhodlanie. Líderku a zúfalo málo percent a invencie. Zvolali si preto tlačovku, aby nám Dr. Letanovská a skúsený, mlčiaci Edo povedali, že sú naozaj zúfalí." Píše na sociálnej sieti politológ Jožo Lenč.

 Jeho názor uverejňuje redakcia HD bez redakčného zásahu.

___________________________
"Najskôr pani doktorka povedala, že zdravotníctvo je mizerné, že treba opraviť, zlepšiť, zreformovať tamto, alebo aj to druhé. Čo by sa samozrejme podarilo, ak by neboli "polená pod nohami" a krízy chaosu. Následne informovala verejnosť o tom, že majú málo percent a oná verejnosť stojí pred Sofiinou dvoch zlých riešení, ktorú môže zmeniť len to, že voliči dajú hlas zúfalým Demokratom. Prosím, aspoň jeden. Inak tu bude vládnuť Smer-SSD, Hlas-SD a fašisti a to je cesta do pekla. Prípadne vyhrajú "skauti" z Progresívneho Slovenska a tí budú musieť vládnuť so Sulíkom a Matovičom. A znovu tu bude šapitó - cirkus Chaos. A ak sa k nim pridá ešte Boris Kollár...  Boxer bez rukavíc, ktorí nehrá fér. Hotovo.  Opäť "kríza chaosu" akú sme tu mali posledných tri a pol roka. Pre tých, ktorí by náhodou zabudli, pustili video s Matovičom, Kollárom a Sulíkom. A spýtali sa nás: Ako sa cítime? Nuž dobre, veď to boli oni, kto im to umožnili.

Aké riešenie má líderka Demokratov? Jediný, kto toto všetko vie zastaviť, kto si s tým vie poradiť, sú skúsení Demokrati. Tím, ktorí nedopustí, aby nasledujúca vláda dopadla ako tá predtým. Ako tie predtým. Len s nimi môže byť vláda pro-západná a európska. Veď sme to mohli vidieť, že len vďaka skúsenému Edovi a jeho ministrom bolo Slovensko "rajom" na Zemi. Každá rodina na Slovensku predsa pozná Janku Žitňanskú, ktorá im pomohla. Je tu Jaro Naď, vďaka ktorému môžeme všetci bezpečne spať. Oporou nám môže byť aj Juraj Šeliga, ktorý to neraz dokázal jasným stanovením nemenných červených čiar. 

Toto bolo zásadné vyhlásenie zúfalých demokratov - sme tu, sme zúfalí, sme bez percent, prosím, voľte nás. Zachráňte nás! Čo im odkážu voliči? Uvidíme o necelé dva mesiace, no čo to naznačuje Igor Matovič." (A ešte obrázok.)


"Tento způsob kampaně zdá se mi poněkud nešťastným“
K doterajšiemu obsahu a posolstvu volebnej kampane pred parlamentnými voľbami na Slovensku sa na sociálnej sieti vyjadruje politológ a publicista Eduard Chmelár. Redakcia HD vám ponúka nekrátený text autora. ___________________ "Aktuálna volebná... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik