Medvedevov štuchanec Zelenskému
02 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruska Dmitrij Medvedev má zjavne dobrú náladu. Štuchol si do Zelenského s vraj "napudrovaným nosom", čo je riadny dvojzmysel. Informuje agentúra RIA.

Urobil tak po najnovších úderoch Ruska na strategické ciele na Ukrajine.

Najskôr sa bolo treba poobzerať

"Predtým, ako Zelenskyj povedal, že Rusi vážne pocítia výsledky jeho práce, mal šéf kyjevského režimu Vladimir Zelenskyj vidieť, ako ruské ozbrojené sily zasahujú ciele na Ukrajine." Uviedol to dnes 2. augusta podpredseda Bezpečnostnej rady Ruska Dmitrij Medvedev.

A toto je ten štuchanec

„Postava v špinavom zelenom tričku povedala, že Rusi vážne pocítia výsledky svojej práce,“ napísal Medvedev na svojom kanáli Telegram. - On, čudák s napudrovaným nosom, nech sa radšej ide pozrieť na výsledky práce ruských ozbrojených síl na cieľoch v Odese, Dnepropetrovsku, Ľvove, Charkove, Izmaile, Novomichajlovke, Iľjičevsku po teroristických útokoch Ukrajiny. A bol som zvedavý, čo urobil svojej krajine!“

Dva mesiace "ofenzívy" a deväť oslobodených osád
"Kde sú ukrajinské víťazstvá?" Znie základná otázka na margo "úspešnej" a mimoriadne drahej na ľudské životy i techniku ukrajinskej ofenzívy, ktorá sa začala už pred šesťdesiatimi dňami. Polžil si ju aj spravodajský web novinky.cz. "Všetky snahy o... Čítať ďalej
02 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme