Europoslanec plače od smiechu: ČAPUTOVÁ sa stala SLOVENSKOU PATRIOTKOU!
28 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Pre stranu Slovenský PATRIOT, jej členov a pre mňa ako predsedu, je potešiteľné, že pani prezidentka Čaputová sa stala slovenskou patriotkou. Skonštatoval to europoslanec a líder strany Slovenský patriot Miroslav Radačovský. Ľutuje len, že sa tak nerozhodla skôr. "Mohli sme ju možno nominovať aj na kandidátku SNS, niekde medzi číslami 100-119," dodáva Radačovský.

Americký veľvyslanec: Čaputová? Žiadna americká agentka! Slovenská patriotka to je!

Toto vyjadrenie o patriotizme hlavy štátu vyplýva zo štvrtkového vyhlásenia amerického veľvyslanca na Slovensku Gautama Ranu. Ten vo vysielaní TA3 uviedol, že pani prezidentka Čaputová nie je americkou agentkou, ale jednoznačne prehlásil, že je slovenskou patriotkou.

"Je vždy dobré a pre Slovensko prospešné, keď občan Slovenska pochopí, že jediná cesta pre Slovensko a budúcnosť je byť slovenským patriotom. V prípade, že by pani prezidentka uvažovala aj o vstupe do strany Slovenský PATRIOT a rozhodla sa odísť od Progresívneho Slovenska, bolo by to síce chvályhodné a rozumné, ale strana Slovenský PATRIOT by predsa len s jej prijatím za členku musela byť opatrná, vzhľadom na jej doterajšie pôsobenie v politike a v Progresívnom Slovensku," zamýšľa sa so širokým úsmevom nad kompletnou zmenou statusu Zuzany Čaputovej líder Patriotov na Slovensku.

Jpe Biden, Zuzana Čaputová, foto: FB/Tony Železník

Už mohla byť na kandidátke SNS!

Upozorňuje však, že človek sa len tak z ničoho nič nepremení z liberálneho progresívca na Slovenského PATRIOTa, o to viac, že to včera v TA3 prehlásil veľvyslanec USA na Slovensku. "Jednoducho musíme byť opatrní, či takáto premena na slovenskú patriotku je úprimná," vyhlásil s nadsádzkou Radačovský.

"Je nám ľúto, že pani prezidentka sa rozhodla byť slovenskou patriotkou až teraz. Pokiaľ by sa rozhodla skôr a jej premena by bola úprimná, mohli sme ju možno nominovať aj na kandidátku SNS, niekde medzi číslami 100-119," už sa vyslovene smeje europoslanec.

Celý deň si nakladajú!! Pročko z OĽaNO vs Šimečka z PS
Čelý deň si nakladajú a odkazujú cez sociálne siete. Jozef Pročko z OĽaNO a Michal Šimečka z PS! Aj takto vyzerá predvolebná kampaň. Len potom ľudia v okrese Sobrance po ničivej supercele si majú myslieť čo? (Pozn.redakcie) Začal Pročko,... Čítať ďalej
27 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Odkaz Šimečkovi

"Pán Šimečka, prepáčte, rozhodla sa byť slovenskou patriotkou sama a že je to maximálne objektívne, je zrejmé z toho, že to povedal veľvyslanec USA. Nepochybujeme o tom, že slovám veľvyslanca USA bezvýhradne veríte," poslal Radačovský ironický odkaz lídrovi progresívcov Michalovi Šimečkovi.

Telegram / Andrej Danko | Andrej Danko (Slovenská národná strana)

Slovenská žurnalistika je mŕtva

Do relácie Téma spravodajskej ta3 prijal vo štvrtok pozvanie americký veľvyslanec Gautam Rana. S Ranom sa moderátor rozprával o nákupe amerických obrnených vozidiel Oshkosh, bezpečnostnej situácii na Ukrajine, ale aj o tom, čo hovorí na to, keď niektorí opoziční politici označujú slovenskú prezidentku za "americkú agentku."

"Prezidentka sa zaujíma o Slovensko. Rovnako ako Fico keď bol premiérom a navštívil Biely Dom a stretol sa s Obamom. Alebo keď dohodol nákup stíhačiek F-16, bol americkým agentom? Nie. Pracoval a hájil záujmy Slovákov a rovnako tak robí aj prezidentka Čaputová," zdôraznil v priamom prenose americký veľvyslanec.

Politológ: Keby som mal zlé úmysly, nekonal by som inak (VIDEO)
Politický analytik Ján Baránek je presvedčený, že rozhodnutie prezidentky Čaputovej nekandidovať v budúcoročných prezidentských voľbách nemusí byť konečné. Baránek si totiž myslí, že Čaputová v určitom momente naberie „druhý dych“ a všetko môže byť... Čítať ďalej
27 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Na rozhovor s Ranom má svoj názor aj historik a politológ Eduard Chmelár. "Mám pre televíziu TA3, ktorej kvalita klesá strmšie ako japonský pilot kamikadze, jednu nevyžiadanú radu. Čo keby ste nahradili vašich redaktorov chatbotmi?"

Podľa politológa by výrazne ušetrili na nákladoch a je si istý, že "chatbot by dokázal sformulovať zmysluplnejšiu otázku ako napríklad váš držiak na mikrofón Tomáš Verníček. Lebo robiť rozhovor s veľvyslancom USA tak, že sa ho na nič podstatné nepýtate, nič podstatné sa od neho nedozviete a jeho propagandistický monológ iba občas prerušíte servilnými poznámkami typu "pochopil som vás" - to je nielen dôkaz, že takýto redaktor je zbytočný".

"To je predovšetkým potvrdenie, že slovenská žurnalistika je mŕtva," ohodnotil Chmelár výkony televízie a jej moderátora na sociálnej sieti.

HALÓ PÁN ÓDOR, PANI ČAPUTOVÁ, BUDÍČEK!
HALÓ PÁN ÓDOR, PANI ČAPUTOVÁ, BUDÍČEK! Píše na sociálnej sieti Erik Kaliňák (SMER -SSD), ktorý má pre prezidentku Zuzanu Čaputovú a dočasne povereného premiéra Ľudovíta Ódora odkaz: "Aspoň nachvíľu odložte dúhové vlajky a zbytočné vrtuľníky za... Čítať ďalej
28 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik