Iliev z TA3 môže chodiť po KANÁLOCH! Tabák mu to SPOČÍTALA
26 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Pri spojení „apolitický moderátor Rastislav Iliev“ asi mnohým minimálne vybehne obočie do polovice čela. A to napriek tomu, že presne to, apolitickosť v práci, sa od novinára očakáva. Dnes už legendárne angažované úvody do relácie V politike, ktorú pán Iliev moderuje, také určite nie sú, ale vedeniu televízie to evidentne neprekáža. Tentokrát to však pán moderátor naozaj prehnal.

Na sociálnej sieti, kde je relatívne populárny, zverejnil údaje o študentovi, ktorého volebné preferencie sa pánovi moderátorovi nepáčia. Ilievov počin neušiel ani nezaradenej poslankyni, ktorá naň odpovedala veľmi trefne. Zaujímavé však je, že práve LGBT+ ľudia hovoria o strachu z hejtu a najagresívnejší sú práve tí, čo najviac volajú po rešpekte.

Poraď, koho voliť

„Nejdem voliť. Nemám koho. Ty koho budeš voliť? Tak mi poraď. Počúvam dennodenne. Neviem, koho máš voliť. Ak si svojprávny a dokážeš kriticky myslieť, prídeš na to sám. (Iba žeby nie),“píše na svojom instagramovom profile pán Iliev, čo by elitný moderátor a vyzýva na zamyslenie a pouvažovanie. Potiaľto je to úplne normálne – mnohí ľudia v dnešnej doslova roztrieštenej spoločnosti skutočne nevedia, koho voliť.

„Lebo tuto Filip v tom má jasno. Filip je prvovolič a ešte nevie, či bude voliť Republiku, alebo SNS,“ píše ďalej Iliev a vyberá pasáže z rozhovoru, ktorý prvovolič Filip poskytol Denníku N.

SNS stojí za rodinami
Predseda SNS Andrej Danko počas víkendu navštívil Oravu. Účasť na folklórnom festivale v Oraviciach a návšteva obce Klin ho obohatili o jedno zaujímavé poznanie. Práve sem by sa podľa neho mali prísť tolerancii učiť niektorí ľudia žijúci v... Čítať ďalej
26 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Ani to by ešte nebol problém

Veď takých „Filipov“ je množstvo, keby pán moderátor nezverejnil, akú školu chlapec navštevuje, že býva s rodičmi a samozrejme fotku. Lebo tak sa to robí, toto fungovalo už pri Lívii Garčalovej – nech všetci vedia, čo za „hanba“ s nimi chodí do školy.

Romana Tabák mu naložila

Moderátorovo správanie sa zdá nefér aj nezaradenej poslankyni Romane Tabák a poriadne mu to spočítala

Tento zakomplexovaný päťkilový moderátor vystavuje “hejtom” mladého chlapca, ktorý zvažuje voliť SNS. Keby ten chlapec mal červený rúž, nevedel svoje pohlavie a zvažoval by PS a SASKU tak by dostal ešte dnes večer nejaké ocenenie. Ja byť mamou tohto chlapca ešte dnes kontaktujem TA3 ,aby okamžite stiahol tento príspevok,“ zastala sa na svojej facebookovej stránke poslankyňa študenta. Tabák dodáva, že v politike vždy bude brániť mladých pred extrémami, za aké považuje strany SaS a PS, pričom mieni poukazovať na ich špinavosti.

Poručík Púchovský by chcel byť asi nadporučík a tak rozosieva zlo! Sedel u Hanzelovej v SME
Na ostatnom dúhovom pochode sa s emotívnym vystúpením, hodným morskej sasanky, účastníkom prihovoril aj admin facebookových stránok polície, ktorý neskôr zavítal aj do kresla hosťa novinárky Zuzany Kovačič Hanzelovej, kde hovoril nie len o svojom... Čítať ďalej
26 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Tiež vyzvala na zamyslenie

„Keby ja som uverejnila mladého chlapca z LGBTI komunity a zosmiešnila ho, že ide voliť SASKU alebo PS, tak na mňa zavolajú políciu. Kde je tolerantnosť? Rešpekt? Sloboda? Po ktorej tak volajú… Čo ak toho chlapca budú šikanovať za jeho názor. Moderátor ho vystavil “hejtu” na svojim progresívnom profile,“prekáža poslankyni.

FB/Romana Tabák | Romana Tabák.

Skúsenosti má bohaté

„Do mňa sa môžu púšťať, ja som ostrieľaná z tenisu. Keď som hrala profi turnaje, tipéri nervózni sa mi vyhrážali, ale mladých ľudí z tohto „politického ringu” vynechajte,radí aktivistom SASky a PS. O odbornosti jedných sa podľa nej treba prísť pozrieť do zdevastovanej Bratislavy a vládu druhých sme pocítili na celom Slovensku.

&set=pb.100058241434530.-2207520000.

Dúhová vlna

Po vražde dvoch mladých mužov na Zámockej ulici v Bratislave sa s prihláseniami k sexuálnej orientáci roztrhlo vrece. Ale asi najpompéznejšie vyšiel s pravdou von redaktor Rasťo Iliev. Ten to urobil priamo na televíznej obrazovke v diskusnej relácii V politike (Ta3). Jeho kolega Dírer tak v inom vydaní tej istej relácie urobil ešte pred vraždou dvoch mladých homosexuálov.

Otrasná vražda dvoch mladých mužov bola políciou prekvalifikovaná, ako trestný čin a odvtedy sa v spoločnosti práve cez médiá šíri naratív, že na Slovensku sa LGBT+ ľudia „musia“ báť o život. Mainstreamoví novinári pritom veľmi radi operujú práve s touto vraždou, spôsobom „Ak nesúhlasíš s akýmkoľvek konaním niekoho inak orientovaného, si takmer spoluzodpovedný za smrť dvoch mladých mužov na Zámockej.“

Podľa novinára Kuriak provokuje: Mám sa už začať báť aj priznať, že som HETERO?
"Nesmieme dopustiť, aby sa ľudia na Slovensku báli či hanbili priznať, že sú hetero. Som hetero," napísal poslanec Milan Kuriak (OĽaNO) nedávno na sociálnej sieti. Novinár ho obvinil, že provokuje. A reakcia politika? Začnú sa teraz báť všetci... Čítať ďalej
28 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik