SNS stojí za rodinami
26 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Predseda SNS Andrej Danko počas víkendu navštívil Oravu. Účasť na folklórnom festivale v Oraviciach a návšteva obce Klin ho obohatili o jedno zaujímavé poznanie. Práve sem by sa podľa neho mali prísť tolerancii učiť niektorí ľudia žijúci v Bratislave.

Predsedu SNS dostala priateľská atmosféra, ktorá vládla na podujatiach na Orave, ktorých sa zúčastnil. Tamojší rešpekt a vzájomná úcta sú príkladom aj pre mnohých z Bratislavy, ktorí svoju spokojnosť hľadajú v egu. Vzápätí nás však vracia do reality, pretože nová vláda bude musieť naprávať chyby, ktoré matovičovci za tri roky napáchali. Kým Danko pracuje v regiónoch, podpredsedníčka Dagmar Kramplová v Bratislave vysvetľuje, prečo je nutné podporovať rodiny.

Dostala ho atmosféra

Andrej Danko po návšteve Klina a po sv. omši v Oraviciach, kde sa zúčastnil aj na vystúpení folklórnych súborov hovorí o svojich pocitoch z tejto cesty.

„Všade tu cítiť pokoj, rešpekt a vzájomnú úctu. Možno by sa niektorí ľudia v Bratislave mali poučiť z regiónov,“ myslí si Danko.

„Možno by tí ľudia, ktorí sa v sobotu predvádzali na dúhovom pochode, mali prísť sem. Anonymita, chaos, egocentrizmus sú vlastnosti, ktoré môžu na chvíľu človeka uspokojiť. Ale tie skutočné hodnoty citiť v regiónoch,“ dodáva predseda SNS.

Za snami sa má tvrdo ísť
"Volajú ho „white gipsy“, slovenský boxer z Holíča." Píše na sociálnej sieti predseda SNS Andrej Danko. "Poznáte ho? Kristián Daniel prvý Slovák, čo trénuje u Floyda v USA. Súperom väčšinou dáva KO." Predstavuje Kristiána Andrej Danko. Za snami... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Úlohy pre novú vládu

Danko pripomína, že v rozhovoroch s ľuďmi, ale aj so starostami obcí ako po celom Slovensku, tak aj na Orave. Slováci podľa jeho slov nezvládajú financovať svoje životné náklady. Podľa Danka to všetko musí vyriešiť nová vláda, ktorá nesmie zanedbávať obce, mestá a rodiny.

„Nesmieme dovoliť, aby tí, ktorí spôsobili na Slovensku chaos, aby ešte mali šancu vrátiť sa k moci,“ hovorí o Sulíkovi, Matovičovi a Kollárovi Andrej Danko.

SNS stojí za rodinami

Kým Andrej Danko odcestoval na Oravu, spolu s podpredsedníčkou Dagmar Kramplovou sa zúčastnili na Pochode za rodinu. Tu sa stretli s rodinami z celého Slovenska, pretože podpora zdravej, štandardnej, tradičnej rodiny je pre štát veľmi dôležitá.

„Silná rodina je základ silného štátu a silný štát je ochranným štítom pre slobodný národ a občana,“ konštatuje Kramplová, ktorá sa práve z tohto dôvodu zúčastnila pochodu Hrdí na rodinu.

Len silné rodiny môžu tvoriť silný štát (GALÉRIA)
Podpredsedníčka SNS Dagmar Kramplová sa na sociálnej sieti venuje dvom pochodom, ktoré sa v sobotu konali v centre hlavného mesta. Na jednom z nich sa aj sama zúčastnila. Porovnáva však rodinu, ktorá ak je plne funkčná, je základom silnej... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik