"Môže byť niekto takto mimo?"

"MÔŽE BYŤ NIEKTO TAK MIMO???" napísal si sám verzálkami titulok nad status - bývalý minister obrany z "planéty opíc" Jaro Naď.

"Pýtam sa, pani primátorka Sliaču Balgová, od Rusov, ktorí mali na Sliači základňu a okupovali mesto 23 rokov, ste si spätne vypýtali daň za ubytovanie?" Adresuje Naď otázku samospráve Sliača.

Primátorka totiž navrhla, aby zahraniční vojaci na Sliači platili daň z ubytovania rovnako, ako všetci, ktorí sa v meste ubytujú a nemajú v ňom trvalý pobyt a najmä cudzinci.

Pomýlil si éry, ale to je to najmenej

"Chodili ste sa sťažovať na hluk lietadiel a vrtuľníkov? A čo obchvat, chceli ste od nich spolufinancovanie? Dotácie Vám dávali do mesta? A cvičenia Vám pravidelne v meste ohlasovali? A čo tie ruské jadrové zbrane, lebo viete, ľudia sa boja… Refrendum sa iniciovalo o ruskej základni? Či ako to bolo? Odporúčam Vám, skúste sa obrátiť na ruskú ambasádu, zdá sa, že si s nimi máte čo povedať…" Znie Naďov - priznajme si - slušne povedané, "pozoruhodný návrh".

Obracia sa aj na "normálnych" Sliačanov

"A vy, normálni Sliačania (sú aj "nenormálni? - pýta sa HD), ktorí máte iné názory ako pani primátorka, čo hovoríte na to, že by sme urobili verejnú diskusiu u Vás na Sliači? Zvažujem to už dlhšie, lebo tie bláznovstvá, čo tam šíria ľudia mafošov a fašistov, podporované pani primátorkou, to už nemá obdobu…" zavzdušnuje sa "Demokrat" Naď.

Letanovská z Demokratov sa pustila do Richarda Sulíka! Viete pán Sulík...
Viete, pán Sulík..., začína Andrea Letanovská, líderka strany Demokrati, ktorej miesto prepustil Eduard Heger príspevok na sociálnej sieti. Letanovská, zdá sa, sa rozhodla zapracovať na emóciách smerom k voličovi a rozhodla sa, že "tabuľkovému"... Čítať ďalej
23 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme