O jedno tajomstvo do volieb menej
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Osobný poradca Petra Pellegriniho Boris Zala povedal nahlas to, čo Peter Pellegrini zatajuje pred voličmi" - tak sa začína status na profile strany SMER - SSD.

"SMER - SSD berie na vedomie, že HLAS - SD chce po voľbách právne zakotviť registrované partnerstvá homosexuálov a pred voľbami o tom takticky mlčí." Píše sa v statuse.

Je tu však ALE

"Ale toto dokáže len vo vláde s Progresívnym Slovenskom a SaS, pretože SMER - SSD bude dôsledne brániť ústavnú definíciu manželstva ako jedinečného zväzku muža a ženy."

Je to škoda

"Slová Zalu, že Hlas urobí všetko preto, aby nemusel ísť do vlády so Smerom, jednoznačne potvrdzujú, že Pellegrini dáva prednosť liberálnemu zlepencu pred stabilnou vládou." Konštatuje sa v statuse na profile strany SMER - SSD.

Prezidentka nemá morálne právo hovoriť o práve menšín
Zvrátená policajná moc útočí aj na bežných ľudí, prezidentka vyplakáva nad sebou, ale na ľudí kašle", píše na sociálnej sieti exminister vnútra Robert Kaliňák. "Ako sme v minulosti upozorňovali, policajný teror pod taktovkou Matoviča a Mikulca, s... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme