Keď Šipoš hovorí o politickom divadle
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Fraška, politické divadlo", to je podľa ideológa OĽaNO Michala Šipoša téma oddlženia samospráv. Ak odhliadneme od toho, že politické divadlo by mal od rána do večera vyčítať predovšetkým vlastnému straníckemu šéfovi, ide o cynizmus a bezcitnosť najvyššieho zrna.

Poslanci z klubu hnutia OĽANO a priatelia sa na mimoriadnych piatkových rokovaniach Národnej rady (NR) SR neprezentovali. Predseda poslaneckého klubu Michal Šipoš uviedol, že hnutie sa nebude zúčastňovať "politických tančekov" lídra Smeru-SD Roberta Fica. Informuje teraz.sk.

Šipoš k druhej mimoriadke

Čo sa týka snahy Smeru-SD docieliť odvolanie policajného prezidenta Štefana Hamrana, podľa Šipoša je to "ešte absurdnejšie divadlo a pokus o návrat do čias korupčného systému 'našich ľudí', kde bola polícia v područí mafie". Dodal, že hnutie odmieta takéto snahy. 

Názor si spravte sami.

O nás (progresívne) bez nás
Marián Kéry nazval svoj komentár na webe srspol.sk "Neakceptovateľné progresívne tlaky". Redakcia HD doň nijako redakčne nezasahovala z obavy, že by sa zámer tohto textu mohol nechtiac deformovať. "Veľvyslanca Slovenskej republiky v Maďarsku Pavla... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme