Ostentatívne napľuvali samosprávam a občanom do očí
21 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"VŠETKY POLITICKÉ STRANY DEKLAROVALI POMOC SAMOSPRÁVAM S ENERGIAMI A PRI HLASOVANI SKUTEK UTEK" Podviedli vás - bez hanby a kúska cti. Dáva verzálkami najavo autor statusu Ladislav Kamenický.

"Pomoc samosprávam vo výške 108 mil. eur na kompenzáciu zvýšených cien energií, aby sme tak zabránili ďalšiemu zvyšovaniu daní pre ľudí resp. redukcii služieb pre obyvateľov zo strany samospráv. To bol obsah mimoriadnej schôdze NR SR. Skoro všetky strany deklarovali, že chcú samosprávam pomôcť a na Výbore pre financie a rozpočet prešlo uznesenie strany SMER - SSD jednomyseľne."

Ako však potom hlasovali pri prezentácii v náhradnom pléne NR SR?

"Mnohí, najmä koaliční poslanci sa ani neprezentovali a viackrát tak schôdzu pre neuznášaniaschopnosť zablokovali. Je to hanba a obyčajné farizejstvo. Hlavne, že všetci chcú, aby ich ľudia volili vo voľbách!" Pripomína Ladislav Kamenický.

Mimoriadna schôdza o tom, aby boli odvolaní policajný prezident Hamran a šéf Inšpekcie PZ Juhász, ktorí na Slovensku zavádzajú policajný štát bola tiež zablokovaná.

"V sobotu ráno o 9. hod sa pokúsime opäť otvoriť obe schôdze, aj keď sa na "postoji" niektorých poslancov pravdepodobne nič nezmení! Je to hanba!" Končí autor statusu.

Vieme, kto je vinný za situáciu samospráv
Hnutie Republika rovnako ako dnes, tak aj zajtra podporí svojou účasťou mimoriadnu schôdzu parlamentu. Na dnešnej tlačovej konferencii to povedal jej predseda Milan Uhrík. Republika považuje situáciu v samosprávach za stav, ktorý má konkrétneho... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujem