Toto je posledná šanca na záchranu Slovenska! Jožo Ráž vyslovil desivé proroctvo
04 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

Toto je posledná šanca na záchranu Slovenska! Legendárny líder kapely Elán Jožo Ráž vyslovil v minulosti desivé proroctvo: Situácia je vážna! Modlite sa! Teraz je vhodná doba. Napĺňajú sa jeho slová?

Legendárny spevák prišiel v minulosti s výzvou pre Slovákov. Ani by ste nečakal, ako aktuálna je aj v dnešnej dobe. „Teraz je situácia veľmi vážna, ba až kritická a mám pocit, že teraz je vhodná doba sa modliť,“ povedal fenomenálny spevák, ktorý si servítku pred ústa rozhodne nedal.

„Skladbu venoval všetkým, ktorým bolo ublížené, ale aj tým, ktorí ubližovali a veria, že im bude odpustené“

„Každý má v živote svoju úlohu. Politici svoju a ja zasa svoju. Ja sa starám o seba a politici o politiku. Uvedomujem si, čo sa deje, myslím si, že svet sa nevyvíja dobrým smerom. Kapitalizmus je podľa mňa cestou do pekla, ale aj tak zostávam optimistom. Dúfam, že to dobre dopadne a naše vnúčatá to zachránia, ale my už nie. To, čo sa na nás valí v tomto svete informácií plnom táranín, oblbovania, zastrašovania ľudí a strašných seriálov, je niečo hrozné. Ale nedá sa s tým nič robiť. Ja robím to, čo môžem, spievam, čo si myslím a iní nech robia tiež to, čo môžu. Ak niekto chce zmeniť tento svet, nech začne najprv od seba“ zakončil v rozhovore Ráž.

Viac povedal vo videu

Pieseň, ktorá hovorí za všetko

Šimečka: Fico, Danko, Republika je "SMRTIACI KOKTEIL"! Radačovský reaguje
Europoslanec a kandidá SNS Miroslav Radačovský na svojom facebooku reagoval na dva výroky podpredsedu Európskeho parlamentu a predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku. Prvý citovaný výrok Šimečku je z roku 2019, kedy sa konali voľby do... Čítať ďalej
04 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme