Šimečka: Fico, Danko, Republika je "SMRTIACI KOKTEIL"! Radačovský reaguje
04 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Europoslanec a kandidá SNS Miroslav Radačovský na svojom facebooku reagoval na dva výroky podpredsedu Európskeho parlamentu a predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku.

Prvý citovaný výrok Šimečku je z roku 2019, kedy sa konali voľby do Európskeho parlamentu: „V sobotu máme šancu nielen zastaviť extrémistov, ale konečne aj poraziť SMER. Túžba po slušnosti a zmene je silnejšou než vplyv smeráckych štruktúr a krik populistov. My, ktorým záleží na slušnom európskom Slovensku, sme silnejší, než si o sebe myslíme. V sobotu môžeme reálne vyhrať voľby.“

Druhý výrok je novší - Šimečka ho na svojej facebookovej stránke zverejnil 1. júla 2023: „Róbert Fico naberá na sile, do parlamentu by sa dostal už aj Andrej Danko, spoločne s Republikou by to bol smrtiaci kokteil. To nesmieme dopustiť. Poďme si zvoliť budúcnosť namiesto minulosti, získať čo najväčšiu podporu pre dôstojnú demokratickú a európsku budúcnosť Slovenska.“

Radačovský Šimečkovi odkazuje, že na kandidátke SNS je aj 20 nominantov strany Slovenský Patriot, s poradovými číslami 100 až 119. Podľa Radačovského títo kandidáti nikdy pre nikoho nepredstavovali a ani nebudú predstavovať „smrtiaci kokteil“ a tobôž nie pre Slovensko. Nikdy nikomu sa nevyhrážali smrťou, ani nenávistnými prejavmi. Všimnite si ich mená, ich profesie, doterajší život a prácu a možno, na rozdiel od Vás, sa nikdy nepotrebovali živiť politikou. Ba dokonca sa vedia aj slušne pozdraviť svojim kolegom,“ uviedol Radačovský.

Europoslanec ďalej píše, že tak Šimečka, ako aj prezidentka Zuzana Čaputová, sa do svojich funkcií dostali prostredníctvom zneužitia smrti dvoch mladých ľudí, konkrétne novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice.

Radačovský zároveň Šimečkovi vytkol, že o Slovensku vytvára zlý obraz v zahraničí na základe ojedinelého prípadu smrti dvoch ľudí na Zámockej ulici.

Šimečka podľa europoslanca opätovne straší občanov Slovenska smrťou, „smrtiacimi kokteilmi“ a nenávisťou voči iným. „Toto nie je dôstojné, p. podpredseda EP, takto sa správať voči vlastným spoluobčanom. Dokonca je to hnusné a z Vašej strany zúfalé,“ uzatvára Radačovský svoju kritickú poznámku.

Ako môže PS riadiť štát, keď doriadilo Bratislavu
Michal Kaliňák z HLASu Regiónov píše na sociálnej sieti: "BEZ CENZÚRY - PS NEZVLÁDLO RIADIŤ BRATISLAVU AKO MÔŽE RIADIŤ SLOVENSKO" "Slovensko zažilo experiment v podobe dnešnej vlády. Nedovoľme “úradníkom z Bruselu” rozhodovať o našich samosprávach... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme