Tibor GAŠPAR: Je mi ZLE!
03 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar sa na svojom facebooku vyjadril k vražde matky dvoch detí z Dubnice nad Váhom, ktorá minulý týždeň otriasla Slovenskom.

Podľa Gašpara tu išlo o tragédiu, ktorej sa dalo zabrániť.

Gašpar píše, že pôvodne túto udalosť nechcel verejne komentovať, lebo nepozná podrobnosti prípadu, okrem tých, ktoré priniesli médiá. Podľa bývalého policajného prezidenta je však isté, že tu zlyhal štát.

Čo však komentovať budem, je hyenizmus prezidentky Čaputovej, policajného prezidenta Hamrana a najšpeciálnejšieho prokurátora Lipšica. Je mi totižto zle, keď vidím ako opäť tancujú na hrobe nevinnej obete, mysliac si, že im to prinesie stratené politické body,“ znechutene hovorí Gašpar.

Čaputová podľa neho teatrálne vyzýva na prešetrenie príčin tejto udalosti, nahodila pózu č. 34, ale jej „hraný súcit“ jej už azda uveria len takí ako Stanke či jemu podobní. Gašpar sa pýta, kde bola prezidentka pred dvoma rokmi, keď obeť tragédie prosila o pomoc.

Hamran si už našiel obetného baránka, len aby nemusel vyvodiť osobnú zodpovednosť. Teraz bude lynčovať radového policajta, niekde z obvodného oddelenia,“ konštatuje Gašpar a dodáva, že keby sa súčasný policajný prezident nevenoval politickým tlačovkám a obhajobe zločincov čurillovcov, možno by mu ostal čas na to, aby zabezpečil napríklad preškolenie policajtov prvého kontaktu, ako postupovať v obdobných prípadoch.

No a Lipšic, ako obyčajne. Pri každej vražde kde sú kamery, ukazuje svoju tvár a robí zo seba hrdinu,“ komentuje bývalý policajný prezident osobu špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica.

Keď sa jedná o Čaputovú, Naďa, Matoviča, či ich dvornú redaktorku RTVS pani Jančkárovú, Lipšicov ÚŠP a Hamranova NAKA dajú povel, nabehne armáda kukláčov, a naskáču na chudákov dôchodcov, ktorí o nich z poza klávesnice niečo v hneve napíšu. Bežný človek ich zaujíma, až keď už je neskoro,“ uzatvára značne rozhorčene Gašpar.

Hamran by mal okamžite skončiť
Štefan Hamran je od septembra 2021 prezidentom Policajného zboru. Ako prvú prioritu si stanovil, ospravedlniť sa rodičom zavraždeného Jána Kuciaka a jeho snúbenice, za to, že polícia prípad zľahčovala. Píše na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok "V... Čítať ďalej
02 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik