Máte hypotéku a ešte vám banka neposlala "pozdrav"?
02 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Bbanky už rozposielajú ľuďom listy, že splátky hypoték budú o 50-60 percent vyššie!" Avizuje predseda SMERU - SSD Robert Fico na sociálnej sieti.

"Slovákov a Slovenky Heger s Matovičom, Sulíkom a Kollárom poriadne vytrápili a ich peňaženky dostali za posledné tri roky mimoriadne zabrať, keďže na všetko ostali sami a štát ako keby ani neexistoval. Toto sa musí zmeniť!" Tvrdí Robert Fico.

Aj dvakrát viac

"Banky ľuďom chladnokrvne rozposielajú listy, že budú platiť aj dvakrát viac, lebo oni chcú svoje miliardové zisky a spoliehajú sa, že im to opäť prejde, ako keď si u Matoviča vybavili zrušenie bankového odvodu. Stačilo chamtivosti, musí nastúpiť solidarita a zodpovednosť, aby slovenské rodiny neprišli o svoje domovy!"

Čo platiť najskôr

"Ak by sme sa na tento problém len nečinne prizerali, potom by sme boli zbytoční ako všetci ostatní politici. My sa hypotekárnemu problému staviame čelom a prichádzame s riešením, ktoré je potrebné ako soľ, ako pre naše domácnosti, tak aj pre naštartovanie stavebníctva!

My nedovolíme, aby boli Slováci postavení pred Sofiinu voľbu, či zaplatiť hypotéku, energie alebo jedlo." Vyhlásil predseda Smeru - SSD.

Hlasu sa to PODARILO! Dôchodcovia majú dôvod na radosť
Od 1. júla sa zvyšujú dôchodky vďaka zákonom z dielne strany HLAS - sociálna demokracia Oddnes sa vďaka zákonom z dielne strany HLAS - sociálna demokracia mimoriadne zvyšujú dôchodky o 10,6%, v priemere o 61 eur, ako aj rozmrazujú minimálne... Čítať ďalej
01 | 07 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme