Bruselským "ekoteroristom" zjavne neprekážajú emisie, produkované vojnou
19 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

Zakážu nám používať naše autá, lebo - emisie. Kravám zakážu prdieť, alebo nám ich zakážu chovať - lebo emisie. Kúriť nám plynom zakážu, lebo - emisie. Nechať vybuchovať bomby, nálože, míny, muničné sklady, nechať brázdiť zem stovkami tankov a vzduch zas stovkami lietadiel, to pokojne, to nie sú žiadne emisie. Ani raketomety, ani žiadne delá. A možno ani explodovaná jadrová elektráreň či rovno bomba. To nespôsobuje klimatické zmeny. Toto je pravá tvár farizejských ekoteroristov z Bruselu. A ich poskokov zo Slovenska.

Každý, kto aktívne podporuje vojnu, je klimatický terorista, či si to prizá, alebo nie. V podstate to vyplýva z komentára českého publicistu Františka Ročeka pre prvnizpravy.cz.

Vojna je čistý terorizmus na životnom prostredí

Do plánu dekarbonizácie urobili USA, Ukrajinci, EÚ / NATO a Rusko tvrdý zásek práve vojnou a jej vyzbrojovaním na Ukrajine.

Doteraz nie je zmapovaná uhlíková stopa z rokov 2014 – 2021, kedy kyjevská armáda najprv bojovala proti jednotkám miestneho ruského obyvateľstva na východe Ukrajiny. Potom ich územie celý čas ostreľovali a tým územie devastovali. „Len v roku 2021 monitorovacie tímy vykonali takmer 18 000 hliadok a sprostredkovali takmer 400 "okien výpadkov", čo umožnilo opravu a údržbu kritických zariadení civilnej infraštruktúry, ako sú vodovodné, plynové a elektrické siete, z ktorých majú prospech civilisti na oboch stranách kontaktné línie na východnej Ukrajine…“ uviedla správa OBSE z 31. marca 2022  (https://www.osce.org/chairmanship/514958 ).

Koľko miliónov metrických ton CO2 vyprodukovala kyjevská armáda pri ostreľovaní Donbasu za takmer 8 rokov? 
Od roku 2022 americko-ruská vojna na Ukrajine znamená stále vzrastajúcu emisnú záťaž kvôli konfliktu: Je tu rozvrátenie fungujúceho systému prenosu energie ropným a plynovým potrubím z oblasti Ruska a náročnou zmenou tohto systému nae príjem energetických surovín zo zámoria, ako aj rozvrátenie doterajších politických a ekonomických vzťahov s dopadom na logistiku.

Vojenské presuny a masové cvičenia NATO sú nanajvýš "ekofriendly"

Došlo tiež k hysterickému nárastu armádnych cvičení. NATO začalo v pondelok 12. júna 2023 obrovské cvičenie leteckých zväzov s názvom Air Defender. Cvičenie potrvá do 23. júna a zamestná okolo 10 000 osôb a 250 lietadiel z 23 štátov NATO, aj od čakateľa Švédska a snaživého Japonska, ktoré do cvičenia zapojí dokonca aj dopravné lietadlo vzdušných cisárskych sebaobranných síl.

A im vadia prdiace kravy!

Šialená teória vedcov! Znížte populáciu! Deti zvyšujú uhlíkovú stopu
Ak ste si mysleli, že mať deti je to najprirodzenejšie na svete, mýlili ste sa. Švédski vedci presne vypočítali, o koľko také dieťa zvyšuje uhlíkovú stopu. Na svete je dokonca už niekoľko hnutí, ktoré sa zaoberajú tým, ako cielene znižovať svetovú... Čítať ďalej
18 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme