Dorota z Arku vytiahla plamenný meč za mimovládky
10 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Ako zlodej na samaritána útočil" nazvala v duchu Hegerovsko-Naďovského evergreenu "Lebofico" Dorota Nvotová svoj status na sociálnej sieti.

"Celý život sa motám niekde medzi tretím sektorom a tretím svetom a môžem povedať jednu vec- čo by ste si vy, politici, štáty, vlády bez nich počali? Kto by robil tú robotu? Mnohokrát mimovládne organizácie suplujú štát, látajú diery, na ktoré štát nemá peniaze, ľudí a často ani odvahu." Óda na radosť v podaní autorky statusu.

Vedma Dorota

"Vojna proti neziskovkám je pre Vás, pán Fico, prehratá vojna. Vediete ju len preto, že Váš súper na rozdiel od Vás nie je motivovaný peniazmi a propagandou, a preto to vydrží a bude pomáhať a konať dobro naďalej."

A keď už sa bavíme o agentoch platených zahraničím - keď sa pozriete do zrkadla, uvidíte, že človek nemusí byť neziskovka na to, aby sa ním stal." Tvrdí novodobá Dorota z Arku.

No, ďaľšieho baviča v predvolebných radoch bývalej koalície tu máme:-))

(Zatiaľ) Nedokonaný kaviarenský štátny prevrat
Nič, čo nám predviedla diktátorská slovenská moc za uplynulé tri roky, nebolo dokončené. Nielen Rázsochy. Nič. A taktiež nič, o čom mainstream tvrdil, že je to jediná povolená pravda, sa ako pravda nepotvrdilo. Skôr ako hoaxy. Hlupáci vždy dopadnú... Čítať ďalej
10 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme