Kobylky na Rusko?
04 | 06 | 2023 I Ivan Brožík

"Na Ukrajine s pomocou Spojených štátov amerických mali chovať „bojové“ kobylky proti Rusku", informuje web eadaily.com, odvolávajúci sa na pravda.ru.

"V jednom z podnikov na oslobodenom území LPR, kde boli predtým umiestnené ukrajinské jednotky, sa našli stopy po chove veľkého množstva kobyliek. Povedal to ruský vojak, píše Pravda.Ru." Znie správa webu.

Útok rojmi kobyliek?

Podľa nej práve z tohto miesta potom kobylky odleteli v rojoch do Luganska a Rostovskej oblasti. Už skôr  boli zverejnené dokumenty, dokazujúce, že Ozbrojené sily Ukrajiny spolupracovali s americkou výskumnou univerzitou, ktorá študuje možnosti využitia kobyliek na útok na nepriateľa. V nájdených dokumentoch sa uvádzalo, že americká univerzita by mala prevážať určitý náklad do oblasti rybej farmy pri dedine Luganskaya. Pokračuje eadialy.com.

kto je za tým?

Bola to Washington Research University z Missouri, ktorá uskutočnila výskum chovu bojového hmyzu, najmä kobyliek.

"A náklad tejto konkrétnej univerzity podľa dokumentov dorazil na územie tejto rybej farmy, kde sídlili ozbrojené sily Ukrajiny," poznamenala podľa citovaného zdroja očitá svedkyňa.

Ukázala hangár, kam bol dodaný americký náklad a kde sa našli početné známky pestovania kobyliek. Miestni obyvatelia túto informáciu potvrdili s tým, že ukrajinská armáda vypustila kobylky a s pomocou plameňometov ich nasmerovala k hraniciam LĽR a Ruska.

Britské rojčenie o zbraniach
Nekupujte ruské zbrane. Ak ich máte, vráťte ich! Britský minister odporučil krajinám, ktoré nakúpili ruské zbrane, aby ich vrátili výrobcovi. Nefungujú... Minister obrany Ben Wallace odporučil štátom, ktoré nakúpili zbrane od Ruska, aby ich... Čítať ďalej
04 | 06 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik