TARABA: RTVS je zneužívaná netransparentne úzkou skupinkou ľudí!
04 | 06 | 2023 I Ladislav Kováčik

Tomáš Taraba, poslanec Národnej rady SR (Život-NS), na sociálnej sieti upriamil pozornosť na najnovšiu výzvu Rady RTVS určenú generálnemu riaditeľovi RTVS.

Rada podľa poslanca vyzvala generálneho riaditeľa, aby vypracoval transparentné kritériá obsadzovania politických relácií vo verejnoprávnej televízii.

Podľa poslanca je už pre každého okaté, že RTVS síce musia ľudia platiť z daní, ale zároveň je televízia zneužívaná „netransparentne úzkou skupinkou ľudí“ na pretláčanie „bezvýznamných a nepopulárnych politikov s nulovým výtlakom“ ako sú napríklad Remišová, Heger či Šeliga.

Zároveň sa tam podľa Tarabu „systémovo“ nevedia dostať početní politici opozície. Obsadzovanie relácií teda podľa Tarabu nekorešponduje s náladami v spoločnosti.

Taraba: Najväčší bojovník proti hoaxom Naď KLAME až sa práši (VIDEO)
Tomáš Taraba (SNS/Život-NS) tvrdí, že nie je nič krajšie, ako keď bojovníci proti dezinformáciám musia priznať, že sú hoaxeri. Urobil tak podľa neho exminister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) po spoločnej tlačovej besede Smeru a SNS. SNS a Smer na... Čítať ďalej
02 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik