Ďalšie náhle úmrtie. Čo sa to deje?
01 | 06 | 2023 I Eka Balašková

Jana Hrehorová bola vicestarostka bratislavskej mestskej časti Petržalka a poslankyňa Bratislavského samosprávneho kraja. Zomrela vo štvrtok (1. júna) vo veku 42 rokov.

Informáciu priniesla hovorkyňa MČ Petržalka Mária Halašková. Hrehová ešte donedávna pritom pomáhala pri hľadaní ľudí do volebných komisií. V komunálnej politike pracovala od roku 2014 a ešte pred tým sa venovala pomoci iným.

Hľadala posily pre voľby

Ešte v stredu, deň pred smrťou hľadala posily do volebných komisií pre petržalské okrsky – nič teda nenasvedčovalo tomu, že by mala nejaké zdravotné problémy.

INFARKT TO NEBOL! Už je známa PRÍČINA smrti Dana Heribana
V stredu 24. mája Slovensko zasiahla nečakaná smrť 43-ročného umelca Daniela Heribana. Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou uviedol, že podnet na prešetrenie nepodal nikto, no úrad sa v tomto prípade rozhodol konať ex offo. Podľa denníka... Čítať ďalej
27 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Komunálna politička

„Dlhé roky sa angažovala aj v neziskovom a dobrovoľnom sektore v snahe pomáhať tým, ktorí to potrebujú najviac,“ uviedla Halašková. Hrehorová ako vicestarostka Petržalky pôsobila v rokoch 2018 až 2022. Ako poslankyňa miestneho zastupiteľstva pôsobila vo volebnom období 2014-2022.

V rámci kancelárie starostu a prednostu bola jej hlavnou agendou komunikácia s miestnymi organizáciami a koordinácia spoločenských podujatí vrátane kultúrnych aktivít Petržalky.

Facebook / Jana Hrehorová | Bývalá vicestarostka Petržalky zomrela vo veku 42 rokov

Dodávala iskru i nadhľad

„Napriek množstvu pracovných, politických aj dobrovoľníckych aktivít bola Janka vždy usmiata, priateľská a každému kolektívu dodala humor, iskru aj nadhľad. Spolu s ňou tak naše rady opúšťa aj časť bezodnej energie, ktorú okolo seba nezištne rozdávala nielen na petržalských podujatiach,“dodala Halašková.

Zomrela legendárna Milka Zimková. Mala 71 rokov
Slovensko sa ešte nestihlo spamätať z náhlej smrti herca Dana Heribana a už ho zasiahla ďalšia smutná správa. Ako informuje RTVS, zomrela herečka Emília Zimková (†71), ktorú diváci poznajú z kultového filmu Pásla kone na betóne! <iframe... Čítať ďalej
31 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik