Tarabova prosba: VYSVETLITE, PROSÍM, PREMIÉROVI ODBORNÍKOV...
29 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Čaputovej prázdninový premiér Ódor vhlásil, že v pondelok začne stretnutia s parlamentnými stranami: Demokrati a Progresívne Slovensko." Ide rovno k téme na sociálnej sieti poslanec NR SR Tomáš Taraba.

"Môže niekto vyvsetliť tomúto pánovi, že ak by si pozrel zoznam politických strán, ktoré kandidovali vo voľbách v roku 2020, tak by zistil, že ani jeho milované Progresívne Slovensko a ani strana Demokrati, nie sú parlamentnými stranami?" Znie verejná prosba Tomáša Tarabu.

"Dodatok"

"Odborníka mali trošku najskôr dovzdelávať kým ho predstavili ako premiéra odborníkov," končí trefný stručný status poslanec Taraba.

Pellegrini - "agresívna a vulgárna politika Slovákom v ničom nepomôže"
"Prečo na seba politici v našej krajine tak hrubo útočia?" Cituje predseda HLASU Peter Pellegrini otázku, ktorú dostal od českého časopisu Reflex. Vraj sa to pýta často aj sám seba. Nikdy neuhne "Pre politika je v dnešnej dobe veľmi zložité... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme