Pellegrini - "agresívna a vulgárna politika Slovákom v ničom nepomôže"
28 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

"Prečo na seba politici v našej krajine tak hrubo útočia?" Cituje predseda HLASU Peter Pellegrini otázku, ktorú dostal od českého časopisu Reflex.

Vraj sa to pýta často aj sám seba.

Nikdy neuhne

"Pre politika je v dnešnej dobe veľmi zložité zachovať si pozíciu slušného a odborne pripraveného človeka. Aj tak z toho ale nikdy neuhnem!" Tvrdí Peter Pellegrini.

Kričať a nadávať a mstiť sa je málo

"Som presvedčený, že PRE LEPŠIU BUDÚCNOSŤ NAŠEJ KRAJINY NESTAČÍ IBA KRIČAŤ A MSTIŤ SA. Potrebujeme lídra, ktorý upokojí situáciu a prinesie konečne jasný plán. Súhlasíte so mnou?"

Kým si premyslíte odpoveď pre Petra Pellegriniho, tu je aj záznam z časti rozhovoru:

Nielen o "Naďových televíznych táraninách"
"Peknú nedeľu, chcela by som pár slov k téme “spájania” pravicových (mini)strán." Nielen o tom je však status Moniky Beňovej na sociálnej sieti. Reaguje v ňom aj na "Naďove táraniny" v jednej z diskusných relácií. "V prvom rade vobec nechápem, kto... Čítať ďalej
28 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik