Boh ochraňuj Slovensko! Píše Magyar Nemzet
28 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Sebadefinícia nášho severného suseda uviazla v bode, keď sa síce nevedia dohodnúť na tom, kým boli a kým chcú byť, ale s absolútnou pevnosťou skaly vyznávajú jednu vec: "nie sú Maďari". A práve v tejto situácii bruselská zástupná euroidentita a vysnívané globálne bratstvo spoza oceánu hádže záchranné lano národu, ktorý doteraz vo svete hľadal svoje miesto," píše komentátor denníka Magyar Nemzet, Daniel Deme, podľa ktorého by sa Slováci mali zamyslieť. Zároveň predpovedá, kto bude podľa neho na Slovensku víťazom volieb.

Bruselská zástupná euroidentita a zároveň vysnívané globálne bratstvo doteraz priniesli podľa autora článku v maďarskom denníku Magyar Nemzet pre Slovákov len akýsi placebo efekt. Názor Daniela Demeho preberáme v plnom znení.

Zdá sa, že náhradné identity, ktoré doteraz poskytovali útočisko iba západným paralelným spoločnostiam upadajúcim do multikulturalizmu pred prijatím spoločného étosu, teraz nahrádzajú historickú kontinuitu a národnú kultúru aj u našich susedov.

Táto situácia sa dobre odráža v nedávnych prieskumoch verejnej mienky.

Hoci najpopulárnejšou stranou je v súčasnosti Smer (18 percent) vedený bývalým premiérom Robertom Ficom, nikto mimo pravicovej strany Republika (6,9 percenta) s ním nie je ochotný vstúpiť do koalície. Dve strany by mohli vyprodukovať celkovo 25 percent. Ficovi dokázal v minulosti nájsť spoločnú reč s maďarskou vládou a pochopiť, že regionálna aliancia V4 je jedinou silou schopnou vzdorovať EÚ a taviacemu kotlu migrácie.

Ak rovnováha síl zostane na súčasnej úrovni, na druhom mieste sa ocitne strana Hlas, (16,5 %), ktorá pri zostavovaní vládnej koalície pravdepodobne nedokáže odolať sirénam radikálne ľavicového Progresívneho Slovenska (14,3 %) a liberálov (SaS 6,3 %).

Boh ochraňuj Slovensko!

Dnes, žiaľ, aj Maďari žijúci na Slovensku hlasujú pozdĺž liberálno-konzervatívnej zlomovej línie.

Euroatlanticky orientované Maďarské fórum, ktoré je spojencom slovenských liberálnych mikrostrán, má v súčasnosti podporu 3,1 percenta. Formácia vedená Zsoltom Simonom sa nazýva stredopravicová, zatiaľ čo iní veria, že predstavuje klonovanú stranu Most – Híd, ktorej bývalým predsedom je Béla Bugár. Veľavravné je, že v ich programe plnom odkazov na Európsku úniu sa spolupráce s materskou krajinou, alebo súčasnou maďarskou vládou ani raz nevyskytuje.

Druhá maďarská strana, Aliancia, má len 1,1 percenta, čo je mimoriadne slabý výkon.

Jasnými víťazmi toho všetkého budú Sorosove organizácie, ktoré sú už doma v slovenských školách.

Od budúceho roka sa bude môcť v školách s požehnaním progresívnej ľavicovej vlády vylievať trans ideológia, rasové teórie, ktoré vykresľujú bielych ako utláčateľov a vymývať mozgy, ktoré poháňa migráciu.

Je srdcervúcou myšlienkou, že maďarské deti na Slovensku z toho nebudú oslobodené.

Aj Slováci by sa mali pozerať smerom k východným hraniciam, alebo sa dokonca prejsť po okraji susednej Viedne, aby pochopili, že Boh nebije palicou. Ani v Bratislave.

Historická skúsenosť ukazuje, že akonáhle euroatlantická globálna občianska elita, ktorá nerešpektuje národnú suverenitu, prevezme krajinu, v priebehu niekoľkých mesiacov sa právny systém, politická rovnováha moci, tlač a sloboda prejavu zmenia takým spôsobom, že prakticky niet cesty späť.

Tam, kde je vo vláde globalistická elita, ľudia zostávajú v opozícii.

Slováci by sa mali vopred zamyslieť nad tým, či dajú rozhodnutie do rúk ľuďom, ktorí nikdy neplatia za to, že sa mýlia.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik