Stranícki "nestraníci" a "odborníci" pani prezidentky
26 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

"O vláde byrokratov a prezlečených politikov," píše na sociálnej sieti poslanec NR SR, Matúš Šutaj Eštok, člen strany HLAS - SD. Matúš Šutaj Eštok hodnotí úradnícku vládu vymenovanú prezidentkou SR, Zuzanou Čaputovou.

"Pod úradníckou vládou by som si predstavil profesionálov, ktorí v prechodnom období majú Slovenskú republiku priviesť k demokratickým voľbám a ktorých výber prezidentka bude konzultovať aj so zástupcami politických strán v NRSR," vysvetľuje Šutaj Eštok.

"Aký nestranník je Ivan Šimko, keď sa netají tým, že vo vedení rezortu mu má radiť otec Gorily a predseda strany kandidujúcej v nadchádzajúcich voľbách Mikuláš Dzurinda?" Pýta sa Šutaj Eštok.

Poslanec NR SR a člen strany HLAS - SD kladie aj ďalšie otázky

Akým nestranníkom je minister zdravotníctva Michal Palkovič, ktorého si za štátneho tajomníka vybral odvolaný premiér Heger?

Akým nestranníkom je poslanec NRSR za stranu SaS a bývalý štátny tajomník na Ministerstva spravodlivosti SR za stranu Za Ľudí Michal Luciak, ktorý má najnovšie viesť Úrad vlády SR?

"Navyše, Michal Luciak bol v 2014 predseda bratislavského SDKU a spolu s Dzurindom potom zo strany odišiel," dodáva Šutaj Eštok.

"Akým nestranníkom je minister obrany Martin Sklenár, pravá ruka Jaroslava Naďa, ktorý žiaden z Naďových problémových nákupov nedá prešetriť, keďže bol od začiatku pri ňom?" Pýta sa opäť.

"Toto nie je vláda odborníkov, ktorí pomôžu zastaviť chaos a budú pracovať pre ľudí. Toto je prezidentkina vláda byrokratov a prezlečených politikov. Slovensko potrebuje skutočnú zmenu a tá príde až po voľbách," konštatuje na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik