Hlas ľudu: Politici sa nám z Fica pripo...li
25 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

Odpusťte mi ten výraz, ale ináč sa to nedá. Keby som povedala, že dostali strach, mohli by ste to pochopiť tak, že zaliezli do dier ako myši pred mačkou. A to by nebolo ono, lebo nezaliezli. Naopak, vyliezajú na svetlo božie, postavia sa k mikrofónu a škriekajú ako pavián na mítingu „Slušného Slovenska“. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Boja sa, že víťazstvo a vláda Smeru ich privedie ta, kam patria. Preto vymýšľajú a šíria nehorázne lži a útoky proti Ficovi. Slovensko postihla nová pandémia - pandémia protificovskej nenávisti. Zatiaľ proti nej nejestvuje žiadne sérum. Matovič aj Heger sú totálne postihnutí, spoliehať sa, že nám
pomôžu, je zbytočné.

Ťažko je postihnutý aj politický prostitút Šeliga a všetci, čo boli s menovanými v akomkoľvek styku. Treba tiež povedať, že Heger sa chcel spájať, našťastie sa mu to nepodarilo. KDH, Rómovia aj Modrí mu nesadli na lep. Dobre urobili, aspoň zabránili ďalšiemu nárastu ochorenia a možno aj tomu najhoršiemu.

Ukazuje sa, že najlepšou ochranou je izolovať sa od ľudí, nezhromažďovať sa a nerobiť tlačovky. Novinári pod trestom zabavenia novinárskeho preukazu
nesmú používať slová Fico a Smer. Ak tento zákaz porušia, nebudú môcť pracovať v žiadnom médiu.

Prosím ctených čitateľov, aby tieto upozornenia nebrali na ľahkú váhu. Taká pandémia nie je žiadna sranda. Máme správy, že zo Slovenska už prenikla aj za rieku Moravu. Česi hlásia prvých nakazených.

Nemenovaný slovenský denník napísal, že nebezpečne nakazený je nejaký Peter alebo  Pavel, ktorý bol v styku s prezidentkou. Postihnutí sú aj českí Piráti. Tí s prezidentkou v styku neboli, ale mali styk s nakazeným Petrom alebo Pavlom.

Protipandemická komisia odporúča všetkým občanom, aby správy o šírení pandémie brali zodpovedne a vážne. Dodržiavajte, prosím, všetky opatrenia, inak sa tej pliagy nezbavíme. Ak by ste zistili úmyselné aj neúmyselné šírenie tejto hnusoby, nahláste to na oddelenie NAKA.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik