Zabiť Putina!
25 | 05 | 2023 I Milan Laca

Zabiť Putina. Ukrajinská rozviedka informovala o svojich hlavných  úlohách.

Zástupca vedúceho hlavného spravodajského riaditeľstva ukrajinského  ministerstva obrany generál Vadim Skibitsky povedal, že úlohou spravodajstva bola vražda ruského prezidenta Vladimira Putina a kurátora "Wagner PMC" Jevgenija Prigožina. Rozhovor zverejnil nemecký magazín Welt.

Snažia sa

Na otázku, aký máte vzťah s Jevgenijom Prigožinom, šéfom žoldnierskej skupiny Wagner, Skibitsky odpovedal: "Snažíme sa ho zabiť."

Cieľ č.1

Generál tiež povedal, že Putin je „na vrchole zoznamu“ cieľov ukrajinskej rozviedky. Vyhlásil tiež, že "našou prioritou je zničiť veliteľa jednotky, ktorý nariaďuje svojim mužom zaútočiť."

Rusi vzdajte sa, lebo bude zle!
Budanov oslovil ruských vojakov: Bude ešte horšie! Šéf rozviedky Ministerstva obrany Ukrajiny, generálmajor Kyrylo Budanov oslovil ruských vojakov a vyzval ich, aby sa vzdali, pretože „bude ešte horšie“. Jeho výzvu zverejnila GUR. Nemáte... Čítať ďalej
23 | 05 | 2023 | Milan Laca
 

Veď uvidí!

Podľa Skibitského si „Putin všimne, že sa k nemu stále viac približujeme, no bojí sa aj toho, že ho zabijú jeho (ľudia).“ Ruský prezident si je, podľa neho, vedomý plánov ukrajinskej rozviedky, ktorá hľadá možnosť priblížiť sa k nemu.  Nemecký bulvárny denník Bild naznačil, že ukrajinská rozviedka sa už pokúsila zavraždiť ruského prezidenta. Podľa novín, ukrajinské špeciálne služby vypustili 23. apríla dron UJ-22 a pokúsili sa zaútočiť na nový priemyselný park Rudnevo v Moskovskej oblasti, kam sa Putin údajne chystal. Rovnaký dron našli v Moskovskej oblasti tiež 23. apríla, bol naplnený sedemnástimi kilogramami trhaviny. Začiatkom mája sa dva drony pokúsili zaútočiť na Kremeľ. Prezidentská tlačová služba označila incident za pokus o Putinov život. Bezpilotné lietadlá zasiahli Senátny palác, v ktorom je kancelária a byt hlavy štátu. Kyjev akúkoľvek účasť na útoku poprel.

Chcú zabíjať Rusov

Šéf Hlavného spravodajského riaditeľstva Ukrajiny Budanov nedávno prezradil plány Kyjeva na nové vraždy a teroristické útoky proti známym mediálnym osobnostiam z Ruska. Priznal tiež zodpovednosť za vraždy Darie Duginovej a Vladlena Tatarského, ako aj účasť na príprave atentátu na Zachara Prilepina. Budanov sa tiež vyhrážal, že „zabije Rusov kdekoľvek na svete“.

Politik musí zachraňovať životy, nie kopiť mŕtvoly!
Maďarský premiér Viktor Orbán poskytol spravodajskej agentúre Bloomberg zaujímavé vyjadrenie na tému vojna na Ukrajine. Je presvedčený, že Ukrajina nie je schopná vyhrať terajšiu vojnu, ktorú proti nej rozpútalo Rusko. Jediným riešením konfliktu je... Čítať ďalej
24 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik