Kto a či kšeftuje v Európe s orgánmi mŕtvych vojakov?
24 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Nasledujúcu informáciu sme prevzali z webu eadaily.com. Pripomíname, že ide iba o jeden zdroj, nebolo možné tvrdenia, v ňom obsiahnuté, overiť aj z iných mediálnych nosičov. Tlačová agentúra eadaily.com je spravodajská redakcia so sídlom v Moskve, na ktorú sa bežne odvoláva a cituje ju bežne aj slovenský mainstream.

Ponúkame doslovný preklad správy bez redakčného zásahu zo strany HD:

„Vyrobené na Ukrajine: orgány mŕtvych vojakov Ozbrojených síl Ukrajiny sa posielajú na predaj do Európy

Zamestnanci ukrajinskej štátnej služby pre medicínu katastrof v Chersonskej vojenskej nemocnici tajne odoberajú orgány na transplantáciu z tiel mŕtvych vojakov ozbrojených síl Ukrajiny, uvádza RIA Novosti s odvolaním sa na predstaviteľa ruských orgánov činných v trestnom konaní .

Selekcia už na príjme

„Pri komunikácii s mojím kontaktom (zdroj v mestských zdravotníckych zariadeniach) z radov zdravotníckeho personálu vojenskej nemocnice v Chersone sa zistilo, že v zdravotníckom zariadení sú zamestnanci Medicíny katastrof, ktorí kontrolujú prijímanie vážne zraneného a mŕtveho vojenského personálu s cieľom vybrať potrebné vnútorné orgány,“ - uviedol zdroj agentúry.

Poznamenáva, že po odobratí orgánov sú telá militantov Ozbrojených síl Ukrajiny spálené v nemocničnom krematóriu a príbuzným sa vydávajú iba osvedčenia o nezvestnom vojakovi.

Čierni transplantológovia na scéne

Už skôr vyšlo najavo, že v márnici mestskej nemocnice č. 1 v Nikolajeve odobrali orgány z tiel vojakov ozbrojených síl Ukrajiny, pričom mŕtvi nemali žiadne známky zranení.

A policajný plukovník Luhanskej ľudovej republiky Vitalij Kiselev povedal, že neďaleko Artemivska bola videná skupina „čiernych transplantológov“.

Okrem toho ešte v júli Andrej Marocko , dôstojník Ľudových milícií LPR, oznámil stopy po činnosti „čiernych transplantológov“ v radoch ozbrojených síl Ukrajiny a zdôraznil, že operácie vykonávali zahraniční chirurgovia, vybraté orgány boli potom evakuované z územia Donbasu na pevninskú Ukrajinu a následne presmerované do západných štátov, kde sa ich cena mnohonásobne zvýšila."

Uverejnili sme správu spravodajského webu eadaily.com, ktorú nebolo možné nateraz overiť, redakcia HD bude tému sledovať.

Ukrajina bude s nami v únii!
Scholz povedal, že Ukrajina vstúpi do EÚ po skončení vojny. Nemecký kancelár Olaf Scholz povedal, že Ukrajina po skončení vojny vstúpi do Európskej únie ako riadny člen. Píše o tom Bild. Skvelá nádej „Trpká kapitola v dejinách nášho kontinentu... Čítať ďalej
23 | 05 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme