Peter Pellegrini: TOTO JE TOTÁLNE FIASKO!
23 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

Heger nám dlhuje tri nemocnice a prácu pre našich ľudí! píše Peter Pellegrini, predseda strany HLAS - SD, ktorý poukazuje aj na iné! Konkrétne na totálne fiasko Hegera a jeho vlády!

"Pán Heger do posledných chvíľ na čele vlády tvrdil, že voľby nemôžu byť skôr, lebo on ešte musí zachrániť verejné financie. A výsledok? Nový minister financií je len krátko vo svojej funkcii a už informuje: NAŠE VEREJNÉ FINANCIE SÚ V NAJHORŠOM STAVE ZA CELÚ HISTÓRIU SLOVENSKA," zdôrazňuje Peter Pellegrini na socálnej sieti.

"To je totálne fiasko! Tie peniaze tu mohli byť preinvestované. Tie peniaze mohli dať prácu firmám. Tie peniaze mohli ísť do škôl. Z eurofondov sa mohli hravo postaviť tri univerzitné nemocnice aj jedna menšia v každom okrese," vysvetľuje Pellegrini.

Ešte raz to zopakujem," vysvetľuje líder strany hnutia HLAS - SD.

"Máme k dispozícii jedinečný balík peňazí, ktoré je možné využiť pre Slovensko. Oni ho ale nechávajú prepadnúť. A takto to dopadne, keď voľby vyhrá strana bez akýchkoľvek skúsenosti s riadením štátu," dodáva.

"Ja má plán aj skúsených ľudí, ktorí vedia, ako riadiť štát. Ak dostanem vašu dôveru, vyhrnieme si rukávy a od prvého dňa sa pustíme do práce. Slovensko bude vždy na prvom mieste," dodáva líder strany HLAS - SD, Peter Pellegrini.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok