Primitívny útok na Orbána z Bruselu
22 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Maďarsko je vraj najskorumpovanejším členským štátom Európskej únie. Viktor Orbán je vraj najskorumpovanejším politikom v Európe. To je tvrdenie, nie náhodné v čase a v geopolitike, člena rozpočtového výboru Európskeho parlamentu Daniela Freunda. Informuje web 444.hu.

Postoje Viktora Orbána a maďarska k vojne na Ukrajine a jej vyzbrojovaniu sú dostatočne známe. Preto takáto "odpoveď" poslanca provojnového Europarlamentu vôbec neprekvapuje. Kto je "nepohodlný", je proste špina.

Ako z čítanky Stalinskej KGB

"To, čo počujeme od maďarských firiem, novinárov a občianskych organizácií, naznačuje, že situácia sa v mnohých oblastiach nezlepšuje, ale zhoršuje. Firmy podrobujú raziám tajných služieb a koncepčným postupom, aby ich najužšie kruhy premiéra čo najjednoduchšie kúpili. Maďarská vláda – vláda krajiny EÚ – používa mafiánske metódy na podmanenie si celých sektorov. Podľa môjho názoru by Komisia mala zvážiť podrobenie vlády ďalším obmedzeniam a sankciám." Píše na webe 444. hu europoslanec Freund.

Nie náhodou takéto vyhlásenie prichádza v čase, keď maďarsko jasne zdôrazňuje svoju domácu aj medzinárodnú svojprávnosť.

AKTUÁLNE! Péter Szijjártó poslal Zelenskému tvrdý odkaz! Spomenul aj Slovensko!
Peter Szijjártó, minister zahraničných vecí poslal ukrajinskému prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému tvrdý odkaz a vysvetlil, aký problém má vláda s Kyjevom. Brusel nemôže stráviť skutočnosť, že Maďari urobili vlastné rozhodnutia o svojej... Čítať ďalej
21 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme