Hlas ľudu: Dnes to bude ostrým perom. Sme národ klamárov a zákerných a špinavých ľudí
22 | 05 | 2023 I Mária Škultétyová

O tom, že v médiách pracujú zapredanci, čo za judášske groše šíria nepravdy, sa popísalo veľa. Napriek tomu falošné hlasy neutíchajú. Práve naopak, zaznievajú čoraz silnejšie. Do volieb je ešte ďaleko a ja sa obávam, že neostane len pri slovných útokoch.

Televízie otravujú politikov, s kým áno a s kým nie. Už nie sú len otravní, ale aj trápni. Dobre to Pellegrini  povedal Kovačičovi. Ale novinári, akoby nerozmýšľali. Možno mnohí ani nemajú čím. Až sa človek čuduje, že také „kapacity“ ovplyvňujú verejnú mienku. Ich netrápi, koľko ja zaplatím mesačne za lieky. Im sú ukradnuté existenčné problémy ľudí. Vymývajú ľuďom mozgy a predkladajú nám tých „správnych“ politikov. Napríklad taký Šimečka. Donedávna ho v prieskume ľudia ani nepoznali, ale už sa chlapča štverá hore. Len tak ďalej, páni novinári! Urobte z neho boha, bohyňu ste už urobili.

Otázky novinárov sú rafinované. Vždy smerujú k odpovedi, že S Ficom nie, Fico sa nesmie dostať k moci. Fico je zlo! Lenže národ má iné predstavy. Predvolebné prieskumy favorizujú Ficov Smer. A to privádza tých druhých do zúfalstva. Kopú ako kôň, ktorý zdochýna.

A tak všetci, dokonca aj Pellegrini, hrajú proti Ficovi. Svinstvo, aké nemá obdoby. Treba sa spojiť, Fica poraziť. S Ficom nám hrozí koniec slobody, možno aj koniec sveta. A tak sa tá neschopná bývalá vládna čvarga neštíti ničoho. Podvádzali s diplomami, podvádzali a podvádzajú stále. Kuvikajú, že Fico sa obáva pomsty, akoby si jej doteraz dosť neužil. Už „Slušné Slovensko“ dalo jasne najavo, že Fico nie. Stavali mu šibenice, a bolo dobre. Korunovaný klamár, trnavský mafián a daňový podvodník klamstvom vyhral voľby. Klamal, podvodom získal diplom a klame stále. Najnovšie si vymyslel lož o Ficovi, ktorý ak vyhrá voľby, zavedie voľbu prezidenta parlamentom. Len blázon tomu uverí, keď vieme, že pre Fica  je rozhodujúci hlas ľudí. Ale takých bláznov, čo veria klamárovi, je veľa. Dnes dali o sebe celkom zreteľne počuť. Týmto smradom napáchla aj celá Igorova odnož – smradili aj tí,  čo si hovoria „Demokrati“.

Darmo Fico hovorí, že to je klamstvo. Jeho vyjadrenie na TA3 ani nezaznelo. Zato obuvník a kaderník v jednom veselo konšpiroval. Na otázky odpovedal tak, ako to novinárske atrapy chceli počuť. V nedeľu sa v médiách šírilo klamstvo v priamom prenose. Je to bežné , a nikto zo „spravodlivých“ sa nad tým nepohoršuje. Lebo veď je to len proti Ficovi.

A my sa na tom našom malom Slovensku hráme na pekných a spravodlivých. Ak poviem, že sme národ klamárov a zákerných a špinavých ľudí, je to nepekné. Nerada to hovorím. Ale to, čo sa tu v poslednom čase deje, je naozaj hnus a špina.

Za mojich takmer osemdesiat rokov som sa s takou nenávisťou, klamstvom a nespravodlivosťou nestretla. Nikdy som nemala rada krivdu, vždy som sa postavila na stranu slabších.  Na stranu tých, ktorým sa ubližovalo.

Dajte už pokoj Ficovi! Keď ho národ chce, nech si ho zvolí.

Hlas ľudu: Demokrati boli trápni aj  bez Eda
Demokrati boli trápni aj bez Eda. Čo je s ním, žeby ho už vymenili? Alebo hľadal spojencov? Odborník na politiku sa nedávno vyjadril, že kazateľ Heger sa nehodí na predsedu. Chýba mu charizma - nemá líderské schopnosti. Mali by ho vymeniť. Kto... Čítať ďalej
20 | 05 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik