Gen. Viktorín: Prečo potrebuje Naď ochranku?
22 | 05 | 2023 I Eka Balašková

Po odchode z ministerského postu o ochranku požiadal aj niekdajší minister obrany Jaroslav Naď (Demokrati). Urobil tak na základe odporúčania a podľa generála Jozefa Viktorína (Republika) ho dobieha minulosť.

O ochranku požiadal Jaroslav Naď na najblilžších 90 dní na odporúčanie Úradu pre ochranu ústavných činiteľov kvôli pretrvávajúcim vyhrážkam. Generál Viktorín si myslí, že exminister si vedomuje, že sa musí zaradiť medzi tých, ktorým nadával. Naď navyše má na ministerstve obrany bohatú minulosť, ktorá ho podľa Viktorína dobieha. Napriek všetkému Naď vo svojom arogantnom vystupovaní rozhodne nepoľavuje.

Pod štátnou ochranou

„Bývalému ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi bude po jeho skončení vo funkcii ministra poskytovaná osobná ochrana po dobu 90 dní. Jaroslav Naď o jej poskytnutie požiadal ministra vnútra, ktorý dočasné pridelenie osobnej ochrany Úradom pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR podpísal,“informoval tlačový odbor ministerstva vnútra. O ochranku na odporúčanie Úradu pre ochranu ústavných činiteľov požiadal sám Jaroslav Naď.

 „Dôvodom sú pretrvávajúce vyhrážky smrťou, vrátane viacerých, pri ktorých prebiehajú trestné konania,“ upresnil exminister. Ochranka ostáva aj bývalému premiérovi Eduardovi Hegerovi.

BOJA SA SLOVÁKOV? Naď i Heger chcú ochranku aj naďalej!
Jaro Naď požiadal ochranku aj po skončení na poste ministra! Upozornil na to vo svjom statuse na sociálnej sieti exminister školstva Juraj Draxler. Papalášizmus dvojakou optikou Draxler prízvukuje, že exminister obrany Jaroslav Naď je tak ďalším... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Bojí sa

„Ochranka pre Naďa je potvrdením, že konal v rozpore so záujmami obyvateľov. Strach a uvedomenie si miery zodpovednosti ho dobehlo skôr než v duchu rátal. A teraz sa musí v uliciach zaradiť medzi „dezolátov a opice“. To je preňho najväčšia prehra, ktorá ho postihla. Pri samoľúbosti zabudol na povinnosti v prospech štátu, ktorý ho platil z daní občanov,“myslí si na margo ochranky pre exministra Naďa generál Jozef Viktorín, podľa ktorého Naďa dobieha minulosť.

Netransparentný

„A to ešte nespomínam účinkovanie za Galka, pôsobenie celej rodiny (vrátane švagra) alebo brata v Bruseli, čo bolo výrazne za hranicou noriem rezortu. O morálnom nastavení radšej nehovorím. Transparentnosť tomuto človeku vyhovuje iba vtedy, keď sa ho to netýka,“ uzatvára neúnavný Naďov kritik, Viktorín.

Zdroj: FB/Jozef Viktorín | Exminister obrany SR Naď

Opozícia o nociach „chlasce“ s ruskými agentmi

Začiatkom mája sa na Trnavskej univerzite konala diskusia, kde vtedy ešte minister v demisii Jaroslav Naď hovoril o ruskom vplyve na slovenský nie len virtuálny priestor. Vo videu, ktoré zverejnil jeden z mladých sociálnych demokratov si tiež ťažká, že tí, ktorí „popierali“ covid, okamžite začali „popierať“ ruskú agresiu na Ukrajine.

Vysvetlil tiež, že ruská propaganda má na Slovensku silnejší vplyv, ako v najväčších svetových metropolách dokopy, čomu sa vlastne ani nečuduje, lebo veď hoci ministerstvá konajú v rámci zákona, opoziční poslanci po nociach „chlascú“ s ruskými agentmi a propagandou spochybňujú našu bezpečnosť. Jaroslav Naď pritom sám veľmi dobre vie, ako sa takí agenti školia – sám prešiel niekoľkými rokmi školení v atlantických štruktúrach.

Naď vysvetlil ruskú propagandu: Opoziční poslanci po nociach „chlascú“ s ruskými agentmi
Dňa 3.5.2023 sa konala na Trnavskej univerzite diskusia s názvom Hoaxy a budúcnosť Slovenska, ktorú absolvoval aj Viliam Kochajda z Mladých sociálnych demokratov. V rámci tejto diskusie vystúpil aj Jaroslav Naď – dočasne poverený minister... Čítať ďalej
06 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik