A máme pred sebou po predčasných aj ďalšie dôležité voľby
23 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Už to vieme: Najbližšie európske voľby budú v dňoch od 6. do 9. júna 2024. Každý členský štát EÚ si v tomto časovom pásme určí deň národných volieb. Informuje rakúsky web orf.at.

Najbližšie európske voľby sa budú konať od 6. do 9. júna 2024. Štáty EÚ dnes formálne potvrdili termín volieb, ako ho oznámila Rada Európy.

Teraz je rad na našich zákonodarcoch, ale ktorých?

Členské krajiny by teraz podľa svojho ústavného rámca mali určiť dátum alebo dátumy počas tohto obdobia, kedy sa budú konať voľby vo svojej krajine. V Rakúsku by to malo byť nedeľa 9. júna 2024.

Voľby do Európskeho parlamentu sa konajú každých päť rokov. Predchádzajúce európske voľby sa konali v máji 2019.

Primitívny útok na Orbána z Bruselu
Maďarsko je vraj najskorumpovanejším členským štátom Európskej únie. Viktor Orbán je vraj najskorumpovanejším politikom v Európe. To je tvrdenie, nie náhodné v čase a v geopolitike, člena rozpočtového výboru Európskeho parlamentu Daniela Freunda.... Čítať ďalej
22 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik