Richterová O TOM, v čom samostatná radkyňa radí Borisovi Kollárovi! (Galéria)
21 | 05 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Boro ty už sa chystaj do pôrodnice a nie chodiť takto.. poza búčy," píše na sociálnej sieti jedna z matiek dvoch detí Borisa Kollára, Barbora Richterová. V príspevku na sociálnej sieti poukazuje na "dream job," ktorý dostala Dominika Kopúnková, exmanželka bývalého futbalového reprezentanta Kamila Kopúnku. Richterová uviedla, v čom samostatná radkyňa radí predsedovi parlamentu, Borisovi Kollárovi (Sme rodina). 

No ja neviem ale Trošková bola krajšia. Boro ty už sa chystaj do pôrodnice a nie chodiť takto.. poza búčky! Ale ako robota super, samostatná radkyňa radí predsedovi v ktorom hoteli ju pretiahne a v akej reštaurácii sa nejedia. Dream job! Píše na sociálnej sieti Barbora Richterová, jedna z matiek dvoch detí Borisa Kollára.

Richterová reaguje na článok denníka Pluska, ktorý poukazuje na to, že: "Slovensko ešte ani poriadne nezabudlo na štátnu radkyňu Roberta Fica, Máriu Troškovú a už tu máme jej vernú kópiu, prsnatú tmavovlásku Dominiku Kopúnkovú, ktorú vidno čoraz častejšie po boku predsedu parlamentu Borisa Kollára.

Zdroj blízky Dominike Kopúnkovej mal Pluske prezradiť, že muž, po ktorého boku sa mladá kráska objavuje, nie je nikto iný ako predseda parlamentu Boris Kollár. 

„Je v jeho spoločnosti už dlhší čas. Boris to však vyriešil šalamúnsky, a aby sa vyhol akýmkoľvek podozreniam, zamestnal si ju u seba v Národnej rade. Paradox je, že dovtedy takmer nikde nepracovala,“ tvrdil zdroj Plusky.

Z Kopúnkovej sa tak stala „samostatná radkyňa“.

Čo taká samostatná radkyňa robí?

Barbora Richterová si myslí, že radí predsedovi v ktorom hoteli ju pretiahne a v akej reštaurácii sa nejedia.

Michaela Jurcová, riaditeľka Odboru komunikácie s médiami a verejnosťou NR SR to vysvetlila takto:

„Dominika Kopúnková k nám nastúpila 1. septembra 2022. Má na starosti úlohy súvisiace s prípravou a priebehom schôdzí Národnej rady, pripravuje porady a rokovania pána predsedu, taktiež má na starosti krátkodobé a dlhodobé návrhy pracovných programov predsedu. Plus, samozrejme, administratívna činnosť. Čo sa týka jej účasti na pracovných cestách, všetko závisí od potreby a náročnosti danej cesty, aký je program a náplň. Každá cesta sa posudzuje individuálne."

Reagoval aj Boris Kollár:

“S Dominikou Kopúnkovou mám pracovný vzťah. Na otázky o náplni práce a zaradení vám odpovie tlačové,” odpovedal predseda parlamentu Slovenskej republiky.

Pluska píše, že zlé jazyky tvrdia, že mladá prsnatá kráska sa akoby zázrakom vždy objaví na niektorej z prestížnych akcií, ktoré predseda parlamentu navštívi.

"....pracovná cesta do Švajčiarska začiatkom marca, alebo do Uzbekistanu v apríli. Užila si dokonca aj spoločnú lyžovačku v Jasnej, na ktorej sa zúčastnili predsedovia parlamentov Česka a Rakúska, či na Česko-Slovenskom plese v Prahe."

Facebook@Dominika Kopúnková
Facebook@Dominika Kopúnková
Facebook@Dominika Kopúnková
Facebook@Dominika Kopúnková
Facebook@Dominika Kopúnková
Facebook@Dominika Kopúnková
Facebook@Dominika Kopúnková
Facebook@Dominika Kopúnková
Facebook@Dominika Kopúnková
Facebook@Dominika Kopúnková

 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik