Samozvaný liečiteľ z mladíka VYTIAHOL OČKOVANIE! Ľudia ďakovali Ježišovi (VIDEO)
20 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Koncom apríla sa na Mariánskom námestí v Žiline diali s miernou dávkou irónie „zázraky“. Video, ktoré sa objavilo na internete, zachytáva čudesné liečiteľské praktiky samozvaného "liečiteľa". Muž, ktorý si hovorí liečiteľ Ladislav, okoloidúcim ľuďom tvrdil, že z nich odstráni očkovanie, informuje portál dnes24.sk.

Pred pár dňami sa na internete objavilo video, v ktorom neznámy muž v Žiline tvrdí, že z mladíka vytiahne očkovanie. Redakcii Brainee sa podarilo zistiť, že ide o šarlatána a konšpirátora Ladislava, ktorého slepo nasleduje vyše 50-tisíc ľudí. Na bizarnú udalosť upozornil regionálny portál Žilinak.

Čáry-máry a očkovanie fuč!

Muž, ktorý si hovorí liečiteľ Ladislav, okoloidúcim ľuďom tvrdil, že z nich odstráni očkovanie. Videozáznam, ktorý zachytáva priebeh kurióznej udalosti, zverejnila na sociálnej sieti svedkyňa.

„Zoberiem z neho očkovanie, ale bude mu zle. Odprevadíte ho tam, nech si sadne,“ inštruuje Ladislav mladíka a ľudí z okolia, ktorí sa prizerajú.

Analytik VARUJE: Neverte vládnej propagande! ÓDOROVA VLÁDA JE VOJNOVÝM KABINETOM
Asi nik nečakal, že Slovensko pod vedením Ľudovíta Ódora „naberie kurz“ do mierových politických vôd. Nečakal to zrejme ani politický analytik Eduard Chmelár, ktorý si vzal pod drobnohľad výdavky nového vládneho kabinetu na zbrojenie. Premiér... Čítať ďalej
20 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Poďakovanie Ježišovi

„Liečiteľ“ tvrdí, že mužovi môže byť po „liečení“ zle a bude si musieť sadnúť. Napriek tomu chlapca uistí, že je v bezpečí. „Poď, so mnou sa ti nič nestane,“ povie mu a následne mu rozopne bundu, priloží si ruky na jeho telo a masíruje mu hruď. Mladý muž súhlasí, že sa necíti dobre.

Po dokončení procesu chlapca odnesú na lavičku. „Liečiteľ“ ho však upozorní, že nemá zabudnúť poďakovať sa Ježišovi. 

Týmto to však nekončí

Na Ladislava a jeho zázračné ruky čakali v zástupe hneď viacerí, ktorí verili jeho uzdravovacím schopnostiam. Stačilo pár čarovných formuliek a dotykov, ktoré pripomínali zábery z filmu Vyháňač diabla, a všetko bolo akoby mávnutím čarovného prútika v poriadku.

Liečiteľ ľudí bozkával, objímal, hladil a upozorňoval ich, aby mu v ničom neklamali. „Uzdravoval“ nielen starších, ale aj deti a tínedžerov. Istá žena po „uzdravení“ tvrdila, že sa cíti ako znovuzrodená a ďalšia pani povedala, že konečne chodí rovno: „Idem rovno. Ďakujem Bohu a vám,“ odvetila babička, ktorá dodala, že pred údajným vyliečením bola „zhrbená ako starý dedo“. 

Zdroj: YouTube.com

"Liečiteľ" s fanúšikovskou základňou

Podľa informácií Brainee ide o kontroverzného liečiteľa Ladislava, ktorý sa vo veľkom prezentuje na sociálnej sieti, kde má svoju veľkú fanúšikovskú základňu.

Pravidelne pridáva videá o tom, ako nepreukázateľne „lieči“ chorých ľudí naprieč Slovenskom, dokonca chodí aj priamo do nemocníc. 

Čaputovej Ódor: Chystá mu niekto politickú kariéru?
Nový premiér Ľudovít Ódor sa ešte nestihol ani poriadne rozhliadnúť vo funkcii, už urobil chybu, ktorá bola na sklonku funkčného obdobia vyčítaná jeho predchodcovi – prezentoval sa na akademickej pôde. Vo štvrtok (18.5.) Ódor na akademickej pôde... Čítať ďalej
20 | 05 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik