... a majú po koňaku...
19 | 05 | 2023 I Milan Laca

Arménsko oznámilo ukončenie dodávok produktov Jerevanskej brandy Factory do Ruska. 

Jerevanský závod na výrobu brandy prestal vyvážať výrobky do Ruska, povedal arménsky minister hospodárstva Vahan Kerobyan.

Prečo robia "doma" problém?

"Zatiaľ som nedostal oficiálnu informáciu, ale zdá sa, že už je to oficiálne. Jerevanská brandy Factory prestane vyvážať do Ruska. Toto je problém, ktorý ovplyvní nákupy hrozna od miestnych farmárov," poveda minister  Kerobyan na zasadnutí komisie arménskeho parlamentu pre hospodárske záležitosti.

Česi zaznamenávajú nový potravinový škandál na Slovensku
Prebalené mäso z Ukrajiny. Nový škandál na Slovensku, informuje český web parlamentnilisty.cz. Na Slovensku sa najnovšie rieši prebalené mäso z Ukrajiny. Poslanec bývalej vládnej strany SME RODINA Patrick Linhart chce uskutočniť poslanecké... Čítať ďalej
16 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Rusi boli hlavní odberatelia

Do Ruska smerovalo viac ako 80 % exportu Jerevanskej brandy Factory.Nedávno sa objavila správa, že na konci apríla 2023 koncern Pernod Ricard prestal vyvážať alkohol do Ruska. Potrvá však niekoľko mesiacov, kým spoločnosť prestane predávať v Rusku.

Arménsky, či francúzsky koňak?

Okrem kňaku Ararat,  patria do portfólia francúzskej spoločnosti Pernod Ricard aj  Chivas Regal, Jameson, Ballantine's whisky, Absolut vodka, Olmeca tequila, rum Havana Club, šampanské Mumm a Perrier Jouet.

Eurokomisárka Jourová: Ľudia, ktorí myslia samostatne, sú Putinove bábky
V dnešnej dobe to tak funguje. Kto kriticky neprijíma vojnovú propagandu EÚ a odváži sa urobiť a dokonca povedať si vlastný názor, získať informácie mimo štátnych médií, je bábkou nepriateľa. A práve o tom a o vyjadreniach eurokomisárky Jourovej... Čítať ďalej
17 | 05 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik