Milan Mazurek: Potrebujú deti výchovu k LGBT, alebo k rodine? (VIDEO)
18 | 05 | 2023 I Eka Balaskova

V rámci rozpravy sa k vplyvu mimovládnych organizácii na vzdelávací systém vyjadrili aj nezaradení poslanci Milan Mazurek (Hnutie Republika) a Tomáš Taraba (SNS/Život-NS) Obaja poukázali na nespokojnosť s tým, aký vplyv majú na školy a na slovenský vzdelávací systém mimovládne organizácie.

Mazurek na konkrétnom príklade hovoril o rozpore s tým, čo by deti v škole mali prijímať a aká je realita – namiesto prorodinnej výchovy sa „hrajú na homosexuálov“, o čom zrejme nevedia ani rodičia. Tomáš Taraba si myslí, že deti by s takýmto niečím nemali byť konfrontované a vinníka vidí aj vo vláde Eduarda Hegera, ktorá mimovládky do škôl naplno pustila. Pripomína tiež slová euroúradníka, ktorý si myslí, že Slováci majú chybnú DNA.

Vedia o tom rodičia?!?

„Skutočne napálený a zhrozený“ Milan Mazurek v pléne NR SR upozornil, že učiteľka na hodine Občianskej náuky v rámci pripomenutia si Dňa boja proti homofóbii chcela, aby študenti vedeli, ako sa taký homosexuálne orientovaný človek cíti, preto od nich chcela, aby sa „hrali na homosexuálov“.

FOTO TASR - Martin Baumann | Na snímke ex poslanec parlamentu SR Milan Mazurek

„Za mňa je to absolútny blud. Prečo ich neučíme, ako má vyzerať poriadna, usporiadaná rodina? To je slovenské školstvo dnes,“konštatuje Milan Mazurek a pripomína, že tomuto mala vláda počas svojich troch rokov zabrániť. Podľa Mazureka je nemysliteľné, aby sa takýmto spôsobom zasahovalo do výchovy detí bez vedomia ich rodičov.

Kresťania vo štvrtok slávia sviatok Nanebovstúpenia Pána
Sviatok Nanebovstúpenia Pána, ktorý sa slávi 40 dní po Veľkej noci, si kresťania na celom svete pripomínajú tento rok vo štvrtok 18. mája. V katolíckej cirkvi ide o prikázaný sviatok. Veriaci si v tento deň spomínajú na udalosť, keď sa Ježiš... Čítať ďalej
18 | 05 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Taraba hľadá podstatu

„Vy ste zaprasili naše školy mimovládkami, ktoré tam tento obsah dotiahli. Dostali milióny na to, aby natlačili tie perverzné knihy a dávali to tam tým deťom. Nemá každé dieťa právo vyrastať v normálnom prostredí, v slovenských školách? Prečo nevyprášite z tých škôl túto agendu celú, ako je? Veď toto je naša povinnosť, aby žiadne dieťa s týmto nebolo konfrontované. Aby taký úchyláci, ako zástupca Európskej komisie, ktorý nás považuje za zdegenerovaných, len preto, že neveríme v tých 75 vlajok, to je problém. Príjmime tento zákon, ale riešme podstatu a tou je, že tieto úchylné predmety do slovenského vzdelávacieho systému nepatria. Odstráňme zo škôl tento obsah,“vyzýva Tomáš Taraba kolegov poslancov.

Zdroj: FB(@Tomáš Taraba) | Tomáš Taraba

O našej chybnej DNA

„Teraz tu sedíme traja chlapi, ale v Európskej komisii by to neexistovalo. Mňa to na Slovensku šokuje, že úplne bežne sa tieto veci dejú. Ale tým tlakom a kultúrnou zmenou sa to postupne dostane do DNA každého človeka a postupne sa to mení. Pomáhajú tomu pravidlá, pomáhajú tomu čísla, pomáhajú tomu kvóty,“ uviedol nedávno Vladimír Šucha na margo LGBTI povedomia Slovákov. Šucha v ostatných voľbách kandidoval do NR SR na kandidátke Progresívneho Slovenska. Otázne je, prečo kandidoval do Národnej rady, keď jeho mienka o Slovákoch nie je privysoká.

„Máme v našej DNA chromozómy, ktoré sú pokazené, a mali by sme ich napraviť,“ myslí si totiž Šucha o Slovákoch.

SLOVÁCI VRAJ MAJÚ CHYBNÚ DNA!
Takéto škandalózne tvrdenie vyslovil tento týždeň euroúradník, zastupujúci Európsku komisiu na Slovensku. Menovite Vladimír Šucha, ktorý, mimochodom, v posledných voľbách kandidoval do slovenského parlamentu na kandidátke Progresívneho Slovenska.... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik