SLOVÁCI VRAJ MAJÚ CHYBNÚ DNA!
12 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Takéto škandalózne tvrdenie vyslovil tento týždeň euroúradník, zastupujúci Európsku komisiu na Slovensku. Menovite Vladimír Šucha, ktorý, mimochodom, v posledných voľbách kandidoval do slovenského parlamentu na kandidátke Progresívneho Slovenska. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Juraj Blanár (SMER - SSD).

Potrebujeme vraj zmenu DNA!

Podľa Blanára zaradenie Šuchu k Progresívnemu Slovensku jasne hovorí o jeho politickom zameraní a vysvetľuje ten jeho protislovenský aktivizmus. O našom národe povedal toto: „Máme v našej DNA chromozómy, ktoré sú pokazené, a mali by sme ich napraviť.“

"Áno, podľa netolerantných progresívcov sa každý, kto nezdieľa ich nadšenie pre tzv. rodovú rovnosť, musí napraviť. Ale nejde o skutočnú rovnosť, ale o pretláčanie ich kultúry," upozorňuje smerák.

„Teraz tu sedíme traja chlapi, ale v Európskej komisii by to neexistovalo. Mňa to na Slovensku šokuje, že úplne bežne sa tieto veci dejú. Ale tým tlakom a kultúrnou zmenou sa to postupne dostane do DNA každého človeka a postupne sa to mení. Pomáhajú tomu pravidlá, pomáhajú tomu čísla, pomáhajú tomu kvóty,“ uviedol Šucha na margo LGBTI povedomia Slovákov a podľa Blanára si to progresívci presne takto predstavujú.

Podľa Juraja Blanára táto vláda zrušila ľuďom všetky sociálne istoty. FOTO - TASR

Na všetko potrebné progresívne kvóty

"Nie načúvať národu, rešpektovať ho a snažiť sa nájsť v dialógu riešenia, ktoré nás posunú vpred. Ale podľa nich sú na všetko potrebné progresívne kvóty, ktoré nám povedia, koľko tu môže byť vedcov, matiek či migrantov, a vytvárať obraz o slovenskom národe (veď bývalá podpredsedníčka Progresívneho Slovenska a teda šéfka pána Šuchu Zuzana Čaputová sa vyjadrila, že ona svojmu národu nerozumie), že je netolerantný a dokonca chorý s chybnou DNA," krúti hlavou politik.

Podľa Blanára progresívcom nič prirodzené nie je sväté a ešte to obracajú do opačnej polohy, že to my, väčšina, sme chybní. Treba nás zmeniť, prevychovať, preonačiť tak, aby sme vyhovovali ich videniu sveta, prízvukuje.

Násilné pretláčanie názorov jednej ideológie

"Ja odmietam takéto snahy, ale rovnako mi vadia aj takéto prejavy, pretože tým len vnášajú nevraživosť do spoločnosti. A to, že si to dovolil zástupca eurokomisie povedať verejne, len dosvedčuje, že Európska únia je síce výborný mierový projekt, ale tí ľudia, ktorí ju riadia v súčasnosti, jej škodia a kazia jej pôvodný úmysel, ktorým je spolupráca národov Európy na mierovom základe a nie nasilu pretláčanie názorov jednej ideológie," uzavrel Blanár.

PRIESKUM: Hegerovi zostali len oči pre plač
Najnovší volebný priesku agentúry AKO pre reláciu Na hrane TV JOJ veľa prekvapení nepripravil. Najvyššie preferencie má aj naďalej Smer - SSD. Nasledujú Hlas a Progresívne Slovensko. Demokrati ledva prekonali tri percentá a do parlamentu by sa... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik