Sulíkove Dubajské žúrky s chľastom a (nielen) Dankova otázka
17 | 05 | 2023 I Ivan Brožík

Andrej Danko, predseda SNS nastoľuje v obrazovom statuse na sociálnej sieti celkom logickú otázku. "Mali by účastníci Sulíkových žúrok v Dubaji zaplatiť za seba nevyrovnané účty?

Tak, ako dnes už legendárne foto z Donovál, ktoré zaznamenáva žúrkujúcich s Kočnerom, tak aj video z Dubaja so Sulíkom, Geissenovcami, kamošmi a kamoškami a rôznymi tragickými postavičkami šoubiznisu i politického biznisu na Slovensku vstupuje do dejín charakterov našej politiky.

Asi by si to mali zaplatiť, čo myslíte...

Pýta sa celkom kltivovane predseda SNS Andrej Danko. Inak im to totiž zaplatíme my všetci. A milión nie je iba bakšiš. Milión znamená pre hociktorú samosprávu na Slovensku trebárs pokrytie celoročných nákladov. za milión sa dá postaviť škôlka, zaplatiť liečenie chorého, dá sa toho veľa.

Generálna prokuratúra už koná - chápete, prečo Žilinka liberálom zavadzia?

Prokuratúra sa zaoberá organizáciou a financovaním slovenskej účasti na svetovej výstave Expo Dubaj počas vedenia predchádzajúceho ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS). Na sociálnej sieti to podľa TA SR potvrdil generálny prokurátor SR Maroš Žilinka. 

"Vo veci organizovania a financovania slovenskej účasti na výstave Expo Dubaj zo strany Ministerstva hospodárstva SR už orgány prokuratúry konajú," uviedol. 

Dočasne poverený šéf rezortu hospodárstva Karel Hirman ešte vo štvrtok (11. 5.) informoval, že na ministerstve sa v súvislosti s organizáciou slovenskej účasti na výstave zistili "veľmi závažné nedostatky". Avizoval pre to podanie súdnych žalôb.

Sulík v reakcii uviedol, že v prípade, ak má Hirman podnety na súdne žaloby, mal by určite konať. "Politická kampaň sa robí dobrým programom a kvalitnými výsledkami, nie takto," skonštatoval.

A pod nasledujúcim linkom

..nájdete v závere príhovoru Roberta Fica aj video, z ktorého sa nielen každému pracujúcemu na Slovensku zdvihne minimálne žalúdok.

ŠOKUJÚCE VIDEO: Sulík dal svojim kamarátom na výlete v Dubaji vážnu úlohu! Museli do rána…
ŠOKUJÚCE VIDEO! „Sulík dal svojím kamarátom na výlete v Dubaji vážnu úlohu. Mali zadarmo do rána vypiť bar v slovenskom pavilóne na svetovej výstave Expo,” uviedol na sociálnej sieti líder Smer SSD Robert Fico Nový minister hospodárstva nemusí ani... Čítať ďalej
15 | 05 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme