Nehodu autobusu prežili všetci: POTOM nastal HOROR!
12 | 05 | 2023 I Ivan Mihale

Medzi obeťami je aj osemročné dievčatko.

K mimoriadne tragickej udalosti došlo tento týždeň v Nikarague. Šesť cestujúcich vrátane len 8-ročného dievčatka zabil roj včiel po tom, čo sa autobus kvôli mechanickému problému zrútil do rokliny a pri nehode zničil niekoľko úľov.

Útok včiel

Podľa New York Post sa v autobuse viezlo približne 45 cestujúcich, pričom jeho pád do rokliny prežili všetci. Následne však na nich zaútočil roj vražedných afrikanizovaných vči­el.

Dostupné údaje hovoria o najmenej šiestich mŕtvych a ďalších štrnásť ľudí utrpelo ťažké zranenia. Na internete sa objavili fotografie tých, čo prežili a je to hrozný pohľad. Po tele majú doslova stovky žihadiel.
Zabijaci

V roku 1956 boli do Južnej Ameriky dovezené africké včely. Brazílsky genetik mal vyšľachtiť včely, ktoré budú produkovať viac medu. Tieto africké včely preto krížil s európskymi druhmi. O rok neskôr však niekoľko rojov takýchto včiel uniklo a takzvané afrikanizované včely sa rýchlo rozmnožili po celej Brazílii aj po okolitých štátoch. Následne prenikli do Strednej Ameriky a dnes sa vyskytujú už aj na juhu Spojených štátov amerických.

Afrikanizovaným včelám hovoria aj včely zabijaci. Sú oveľa agresívnejšie a nebezpečnejšie ako včely medonosné, ktoré sú známe v našich končinách. Útočia navyše už pri prvom náznaku ohrozenia, častokrát vo veľkom množstve a neuveriteľnej rýchlo sa rozmnožujú.

Baránek o tom, ako o Slovensku rozhodujú ZAPREDANCI
Napriek tomu, že Ján Baránek nemá k padnutej a rozpadnutej vláde ani pozitívny, ani negatívny vzťah, dobrých slov pre ňu veľa nenašiel ani počas jej trvania, ani teraz, keď už je jasné, že skončila. Podľa jeho konštatovania zruinovali Slovensko... Čítať ďalej
12 | 05 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme