Farkašovský: To sa nám dejú veci...hra sa skončila!
06 | 05 | 2023 I Diana Zaťková

Už to doklaplo aj susedovej čivave. Tri roky vládla Slovensku garnitúra, ktorá sa zrodila z aktivistického podhubia a presne tak aj vládla. Bez systému, naivne, neodborne, živelne a bez štipky osobnostnej hrdosti. A presne tak aj končí vláda, ktorá samu seba vyhlasovala za najlepšiu v histórii Slovenska. Skonštatoval to v statuse na sociálnej sieti politik a dlhoročný moderátor Karol Farkašovský (SNS).

Ministri padajú, odchádzajú neslýchaným spôsobom. Jeden po korupčnom škandále, druhý pre neschopnosť, ďalší dokonca počas zahraničnej cesty, čo je nepochybne svetová rarita. Dúfame, že dôvod sa dozvieme.

Tak či onak, vládny kabinet dodýchava. Jedinú rozumnú vec čo jeho torzo môže ešte urobiť je hodiť biely uterák do ringu. A ukončiť športovým spôsobom vládnutie, ktoré vojde do histórie ako nedôstojné svojím priebehom i nekonečným záverom.

Mohlo sa tak stať už v decembri 2022 a ušetrili by sme si veľa trápenia. Pravda, to by hlava štátu musela byť pevná, priama, rázna a rozhodná osobnosť.

Slovensko je v najvyššom štádiu krízy politickej, hospodárskej, sociálnej, morálno-etickej a spoločenskej. V takýchto kritických chvíľach je miesto prezidentky doma.

Britský panovník Karol III. je inteligentný a ospravedlnenie neúčasti na svojej inaugurácii by určite pochopil ako nevyhnutné, múdre a zrelé štátnické rozhodnutie.

Slovensko už nemá času nazvyš. Načakalo sa viac než dosť. Slovensko zažilo lapsusov neúrekom. Naša politická vrchnosť ale má vždy času habadej. Lenže Čas a ustavičné odsúvanie nevyrieši akútne problémy. Tie môže riešiť iba funkčná a dôveryhodná vláda, parlament a prezidentka.

Keby si náhodou nevšimli... po Slovensku sa plazí beznádej, šíri zúfalstvo a chudoba – nielen materiálna, ale aj duchovná.

Hra sa skončila. Devastáciu treba zastaviť – za každú cenu.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Prezidentka sa rozhodla zatiaľ držať BOBRÍKA MLČANIA
Prezidentka SR Zuzana Čaputová vie, ako bude postupovať v súvislosti s aktuálnou vnútropolitickou krízou. Verejnosti však svoje kroky chce predstaviť až po tom, ako s nimi oboznámi dočasne povereného predsedu vlády SR Eduarda Hegera a predsedu... Čítať ďalej
05 | 05 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik